Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Gențile de lux - gențile care îndeplinesc cele mai înalte cerințe

  23. 10. 2017      Din lumea modei

Noi nu primim GENTI ca mită. Nu ni le arunca nimeni în cuib. Nimeni nu ni le promite populist. Noi ni le cumparam singure. Pentru ca suntem femei frumoase, care știu că uneori, din cand in cand, pur si simplu meritam o GEANTA FRUMOASA DE LUX.  

 


Și astfel, avem o singură dilemă: sa cumpăra mai multe cuburi de unt, sau o nouă geantă de dama Desigual ? ;) Ei bine, cred că ar trebui mai degrabă sa ne facem griji pentru ce fel de brand sa abordam, pentru ca la e-shopul nostru veti gasi intr-adevar o gama foarte diversa. În plus, cele mai multe branduri au venit in acest an cu ideea absolut perfecta a gentilor multifuncționale.

Piese originale dintr-un loc insorit, ne prezinta brandul Doca, din Grecia! De lux, și mai cunoscut, este brandul Tommy Hilfiger , dar si Calvin KleinAceste piese cu siguranta nu trebuie sa va lipseasca din raftul de genti.

Gentile de dama Desigual

Desigual este renumit pentru motivele si culorile "salbatice", insa de data aceasta s-a axat si pe piese mai linisttite, decente, mai moderate, insa la fel de luxoase. Si, imaginati-va, sa cumparati o geanta, si sa aveti 3, este un vid, oare? Nu este! Astfel de genti sunt reale, iar noi le avem in depozit in diverse modele si culori. geantă de mână multifuncțională Desigual

 

Gentile Calvin Klein

Același lucru este valabil și pentru gențile Calvin Klein, care detin această tendință multifuncțională, sunt in tendințele modei actuale, si care sunt, cu siguranta, "nemuritoare". Colecția actuala detine culori metalice, elemente, precum și modele monocrome.geantă de mână Calvin Klein

 

Gentile Tommy Hilfiger

Si Tommy Hilfiger ne prezinta genți de dama multifuncționale, de exemplu, cele cu o clapă înlocuibila. Dacă doriți un design monocrom, intoarceti clapa, si aveti o geanta monocroma. Dacă cealalta parte a clapei se asorteaza cu pantofii, este de ajuns sa intoarceti clapa, si aveti totul rezolvat.

Tommy Hilfiger geantă de mână

Psst! Până la miezul nopții, miercuri, la fiecare geanta cumparata, va ambalam o plasa Desigual, cadou ;) Oferta este valabilă până pe 25 octombrie 2017, sau pana la lichidarea stocului. 

Și dacă tanjiti dupa ceva cu adevarat different, atunci lasati-va inspirate de acest video: 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii