fb
+420 776 458 656 (zile lucratoare, 8-15)

Genți de mână din plastic JUSTO

  28. 08. 2018      Din lumea modei

Different.cz a apărut un dezgust. Și din ce în ce mai multe accesorii din plastic. Pentru a vă explica acest lucru. Pe scurt, accesoriile din plastic sunt distractive, nemuritoare, practice, elegante și mai mult decât atât, pentru a nu fi surprinși să ai un brand nou pentru tine. Numele ei este Ju'sto .

Brandul de moda Ju'sto este copilul designerului italian Emanuel Magenta , care si-a aplicat deja ideea la faimosul sac O. El a pariat doar pe creativitatea umană și a dat viață gentilor de plastic imaginativi pe care fiecare fată și femeie le pot face pentru sine. De-a lungul timpului, însă, cooperarea cu O bag sa încheiat și sa hotărât să meargă pe propriile sale căi, creând un nou brand de Ju'sto.

În plus față de genți de mână, pungi și rucsaci, Ju'sto oferă de asemenea diverse accesorii de modă, cum ar fi ceasuri elegante. Aspectul principal al acestui brand tânăr este simplitatea. Ceea ce înseamnă că clientul decide cu privire la forma finală a geantă de mână! Corpul, mânerele, pungile interioare și accesoriile aleg dintr-o mare varietate de culori, modele și forme.

Corpurile sunt realizate din material plastic EVA special și ușor, ușor de întreținut. Formele corpului sunt elegante, originale și solide. Mânerele sunt conectate la corpuri prin intermediul filetelor filetate și pot fi manipulate de către toți. Puteți împodobi geanta cu o varietate de blănuri, pandantive și alte accesorii pe care le veți dori cel mai mult.

La fel ca brandul de pungă O, fie o să iubești, fie o urăști pe Ju'sto . Dar este important să știți că purtarea ei de-a lungul vârstelor nu contează. Fiecare fată, doamnă și doamnă, care iubește piese neobișnuite, elegante și deosebit de originale, cu un sentiment de detaliu și practică, o pot purta.

justo

justo

justo

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe TV Diferite !

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii