Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual genti pentru doamne și pentru rebele!

  17. 01. 2018      Din lumea modei

Avem o nouă colecție de genti de la brandul Desigual, colectia primavara/vara 2018, plina de piese superbe, originale de moda, nu numai sub forma de haine, dar si accesorii de moda. În acest articol, vă prezentăm cele mai tari genti Desigual pentru doamne, și pentru rebele! Desigual nu este doar clasicul "salbatic", și din această colecție isi alege fiecare femeie, indiferent de vârstă și statut social. Puteți alege din modelele sportive, sau dintre cele elegante. Avem modele potrivite pentru job, dar si pentru petreceri. Să aruncăm o privire asupra lor. Va avertizam ca am ales modele mai moderate, și nu tipice Desigual.

Geanta multifuncționala Desigual

Acest tip de genata, cunoscut deja sub denumirea Capri, este preferatul atator femei, si nu e de mirare. Aceasta geanta este un must-have, pentru că nu este doar o geantă, ci trei. Aceasta geanta multifuncționala Desigual este de fapt 3 in1. Deci, aveți două modele și două dimensiuni. Gentuta interioară poate, servi ca un crossbody practic în oraș, daca ii atasati cureaua reglabila. Aceasta geanta 3 in 1 chiar merita, si nu mai e nevoie sa va bateti capul mutand toate lucrurile dintr-o geanta in alta.

Desigual geantă de mână

Geanta reversibila Desigual

Eleganta, eleganta, și din nou, foarte practica, este geanta reversibila Desigual. Reversibila, în sensul că fiecare parte are un design diferit, iar clapa funcțională, astfel încât ambele părți se pot intoarce lejer, în funcție de starea de spirit, sau de tinuta. Forma eleganta se va potrivi persoanelor mai elegante.

Desigual geantă de mână

Poseta eleganta crossbody Desigual

Pentru toate rebelele, Desigual a creat aceasta poseta Crossbody, in stil rock. Are o diviziune practică, și este potrivita pentru toate outfit-urile, de la cele sport, pana la cele elegante. Are elemente metalice, baza de piele sintetica, capse, si broderii. Cureaua crossbody este reglabila și detașabila, astfel ca o puteti purta si ca pe un plic, seara.

Desigual geantă de mână

Crossbody/plic Desigual

Dacă aveți chef sa fiti mai atipica, alegeti această frumusețe de poseta Desigual, care poate fi purtata ca un crossbody, sau ca un plic. Este practica, extreeeeem de sweet, si se potriveste la petreceri sau festivaluri, dar si pentru o purtare zilnica, la outfit-uri simple, sau mai nebunesti. Imaginația nu are limite.

Desigual geantă de mână

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii