Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 43 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Genți din plastic JUSTO

  %28. %08. %2018      Din lumea modei

 La Differenta avem din ce in ce mai multe accesorii si piese din plastic. Pe scurt, accesoriile din plastic sunt distractive, atemporale, practice, elegante, astfel incat, nu veti fi surprinși ca am adus un brand nou pentru voi. Numele lui este Ju'sto.

Brandul de moda Ju'sto este creatia designerului italian Emanuel Magenta, care si-a aplicat deja ideea in cazul faimosului  O bag El a pariat pe creativitatea umană, și a dat viață gentilor de plastic imaginative, pe care fiecare fată și femeie le poate crea dupa propriile preferinte. Dupa o perioada insa, a incetat colaborarea cu O bag, și a hotărât să meargă pe propriul drum, creând un nou brand, numit Ju'sto. 

În plus față de genți, posete și rucsaci, Ju'sto oferă de asemenea diverse accesorii de modă, cum ar fi ceasuri elegante. Aspectul principal al acestui brand tânăr este simplitatea. Ceea ce înseamnă ca poate decide clientul cu privire la forma finală a gentii! Corpul, mânerele, sacii interiori și accesoriile, le puteti alege dintr-o mare varietate de culori, modele și forme. 

Corpurile sunt realizate din material plastic EVA, special și ușor, ușor de întreținut. Formele corpului sunt elegante, originale și solide. Mânerele sunt conectate la corpuri prin intermediul filetelor, și manipularea este extrem de usoara. Puteți împodobi geanta cu o varietate de blănuri/gulere, pandantive, și alte accesorii pe care le veți gasi interesante.

La fel ca brandul O bag, Ju'sto, care se citeste Giusto, este genul de geanta pe care fie o să iubești, fie n-o suporti. Nu exista cale de mijloc, nu este o geanta obisnuita, este o geanta pentru femei creative, indraznete, cu atitudine. Si mai este important să știți că purtarea ei nu are nici o legatura cu varsta. Fiecare fată, d-soara și doamnă, care iubește piesele neobișnuite, elegante și originale, cu inclinatie pentru detalii, o poate purta.

justo

justo

justo

 

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?