Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

genți multifuncționale Tommy Hilfiger

  01. 11. 2017      Din lumea modei

Ce crezi despre prima data cand ai auzit Tommy Hilfiger ? Noi pariu că blugi și eu nu sunt surprins , pentru că blugii, apoi rachete de semnalizare clasice au fost primul produs, care a început Hilfiger. Dar acum nu este atât de mult timp în urmă. Moda marca Tommy Hilfiger ai îmbrăcat din cap până în picioare, inclusiv accesorii de moda elegant. Și este în acest articol se concentreze. Pe sac.

Dar nu a fost atât de plictisitor, am decis că vom spune povestea despre pungă de magie.

Nu o dată a fost o fată care a intrat în magazin cu saci și a fost atât de fermecat cu imens de selecție, culori și forme care nu au pututdecidă. Pentru că ea a salvat bani exact un astfel, el pune pe o chestiune de selecție. Ea a încercat poșeta în fața unei oglinzi în mintea sa reflectat garderoba ei , care justifică întotdeauna că această culoare este universală, astfel încât acesta va fi la îndemână pentru tot.

Portmoneu a plătit și a părăsit magazinul. Ea a venit acasă, a deschis šatničku său plin de comori, și cu groază în ochii ei a constatat că geanta ei nu s - ar potrivi pantofii, care a achiziționat recent. Ea știa, cu toate acestea, care cumpără suplimentar pungă nu poate, și așa sa așezat acolo și a începutplângă și plângând și plângând și brusc a apărut la elf ei , care a luat noua geanta, desfăcu clapa fermoar, clapa rulată și geantă de mână a devenit aspectul pe care - l la pantofi noi perfect potrivite. Fata nu a putut crede ochilor ei și a mulțumit norocul elf stâncă de-a lungul šatničce.

Ai citit încă? Ne bucurăm că sunteți interesat într-un basm și acum realitate! Dragi doamne, să ne vă prezentăm de lux genți de mână multi-funcțional Tommy Hilfiger . Genți de mână, având clape cu fermoar, care poate dezlega, înapoi și rotiți PIN-ul, astfel încât fiecare parte este o culoare diferită, astfel încât să puteți schimba cu ușurință de proiectare, în costumele. Și astfel în loc de un sac de voi doi. Această geantă de mână multifuncțional Tommy Hilfiger are un clip rever la brevet de inventie, care a derula înapoi cu ușurință, odată ce ați decide cu privire la culoarea corespunzătoare. Și știi ce fac ei înșiși. Și voi, domnilor, va arata, de asemenea, acest lucru poate fi pentru tine, de asemenea, o idee mare cadou.

clapă pivotant, dar nu toate. Genți de mână sunt diferite și aveți nevoie de ele pentru a schimba forma, mânere și să le poarte pentru mai multe moduri. Imaginația nu are limite. Principalul lucru este de a face te potrivi și știi ce e pe genți de mână multifuncționale în opinia noastră, cele mai diferite? Asta pentru prețul unuia, aveți o pungă, două, sau trei, și lucrurile lor de la ei nu au nevoie de a pune afară, așa că las - o baltă. Și ne gândim doar genți multifuncționale sunt absolut de top!

Tommy Hilfiger geantă de mână

Tommy Hilfiger geantă de mână

genți Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger geantă de mână

Tommy Hilfiger geantă de mână

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii