Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 40 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Glisante Calvin Klein

  %12. %06. %2019      Din lumea modei

Chiar și o modă la modă poate fi trendy! În vara, toți vrem pantofi care să meargă oriunde, răsfățați-vă picioarele la fiecare pas și purtați-le pentru maximum două secunde. Și sunt aici! Slide Mondiale Papuci Icon Calvin Klein!

Se pare că aceste modele sunt potrivite doar pentru piscină sau ca papuci (înainte de a fi într-adevăr), dar lăsați-vă să vă înșelați. Papuci de culisare sunt ținute în rândurile din față ale pantofilor de vară de vârf pentru ultimul sezon. Femeile și bărbații îl poartă și îl iubesc în toată lumea.

În plus, cu Calvin Klein veți găsi modele unisex , astfel încât să puteți paria pe "pereche" de modă și cu prețiosul dvs. jumătate pentru aceleași lucruri, astfel încât să nu vă certați despre ele sau să le cereți când aflați cât de minunate arată, ușor de întreținut și cât de irezistibil de confortabile și de ușoare sunt.

Aveți posibilitatea să alegeți din papuci din plastic sau combinate cu curele de neopren deasupra tocului. Fiecare cuplu este diferit, dar toate sunt unice. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți preferatele și să vă îndreptați spre apă, pe o călătorie, pe o vacanță pe plajă sau în oraș pentru a face minunate. Credeți că le veți schimba doar sporadic și că singurul lucru care ar trebui să vă deranjeze este pedichiura perfectă :-)

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?