−25 % cu codul EXTRA25Se termina la 116 ore 20 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Haideti sa cumpărăm dadourile de Crăciun la timp anul acesta!

  24. 11. 2020      Din lumea modei

O lună până la Crăciun?!... Da, așa este.

De asemenea, în fiecare an credeti si sperati ca nu veti face la fel ca anul trecut? Că pur și simplu nu veți lăsa totul din nou pe ultimul moment? Că veti cumpăra cadouri cu adevărat la timp, astfel încât să va puteti bucura de luna decembrie mai mult în pace și mai mult alături de familie? Da, și suntem împreună in asta!

Chiar dacă se zvonește că magazinele se vor deschide în curând, chiar vrei să te împingi cu alții prin magazine și să stai la cozi interminabile la casa de marcat? Nu ar fi mai bine să alegi cadourile cu ușurință și repede, în timp ce te relaxezi pe canapea acasă, în pantalonii tăi de trening preferați, cu un ceai fierbinte la îndemână, și vizionând un film grozav? Ar fi, nu-i așa? Haideti atunci.

Anul acesta avem sfaturi excelente pentru cadouri pentru toți cei dragi.

Vă vom sfătui ce să cumpărați pentru mama, bunica și bunicul dumneavoastră. Nu știți ce să cumpărați tatalui? Vă vom sfătui și cu asta. Nu va descurcati cu un cadou pentru iubită? Vă vom arăta cele mai frumoase. Și cea mai bună parte este că nu trebuie să mergeti nicăieri pentru ele. Curierul vi le va aduce acasă.

Ați văzut noul brand Vuch? Accesorii atemporale la prețuri excelente, care vor face fericite fetele, femeile și doamnele de toate vârstele. Dar dacă o femeie este mai mult adepta bijuteriilor, uimiți-o cu cele de la marca Guess, sunt uluitoare.

Cadourile pentru bărbați sunt ca o corvoada în fiecare an, dragi doamne? Anul acesta avem sfaturi pentru dvs. care vor atrage atenția fiecărui domn, fie că este vorba de un sportiv care apreciază unele dintre piesele funcționale pentru activități sportive sau un domn care iubește cămășile elegante/casual.

Sperăm că sfaturile noastre de cadouri vă vor face pe plac și, cel mai important, îi vor face fericiți pe cei care le găsesc sub brad.


Și dacă nu au fost pe gustul cuiva, puteti schimba cadourile pentru orice altceva până la data de 8.1.2021.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?