Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 58 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

HAINE ȘI JACHETE ELEGANTE KARA

  24. 02. 2020      Different TV CZ / SK

>

Istoria a scris multe povești frumoase în trecut, pe care ne place să ni le amintim. Au fost create multe lucruri frumoase, au fost făcute invenții și lumea s-a îmbogățit cu multe nume. De exemplu, marca Bata recunoscută la nivel mondial. Vă gândiți imediat și la ce înseamnă acest termen? Sunt sigur că da. Știm cu toții ce companie este și unde își are sediul. De ce să avem o astfel de introducere?

În afară de Bata, avem multe companii în Republica Cehă care se preocupă de tradiția meșteșugului, combinată cu calitatea și industria modei. Una dintre aceste companii este brandul KARA TRUTNOV.

>

Trutnov este situat în nord-estul Boemiei. Are aproximativ 30.000 de locuitori, fiind al 35-lea oraș ca mărime din Republica Cehă. Dar mai mult decât atât, Trutnov a fost asociat istoric cu prelucrarea blănurilor. Această meserie are o istorie îndelungată în oraș, datând din secolul al XVI-lea. În 1948, în oraș a fost înființată prima companie, care a primit numele propriu propriu KARA.

KARA și-a propus la vremea respectivă să proceseze doar pe cei mai buni. Prin urmare, a importat perzian sau astrahan din zone îndepărtate, cum ar fi ceea ce este acum Uzbekistan, Turkmenistan și Afganistan. Datorită acestui fapt, a reușit să producă produse de foarte bună calitate, care au captivat multe persoane.Astăzi, KARA devine din nou un simbol al eleganței, al calității și datorită acestui fapt, produsele sunt cu adevărat atemporale.

>

În zilele noastre, se produc o mulțime de produse, de la paltoane la brelocuri. Ți-am pregătit paltoane și jachete de damă KARA, pe care le găsești deja în e-shop-ul nostru.

>

▶︎ Pălării pentru femei KARA

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?