Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 124 ore 43 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

HAINE LA MODĂ DE MOODO

  09. 06. 2019      Different TV CZ / SK

>

MOODO

>

Au trecut doar câteva săptămâni de când v-am prezentat o afacere cu adevărat la modă. De fapt, am introdus un brand nou în magazinul nostru online. Numele său este desprins direct din domeniul modei! Știți ce marcă este?

Câțiva dintre voi poate că știți deja. Unii dintre voi chiar au văzut-o. Iar pentru unele dintre voi, v-a făcut ochii să se lumineze până la punctul în care este un nou articol la modă în garderoba voastră. Ei bine, bine! Nu vă vom reține mult timp. Doamnelor și domnilor, să vă prezentăm un nou brand de îmbrăcăminte de modă numit Moodo!

>

Marca Moodo a fost înființată în urmă cu zece ani și, în acest timp, a ajuns marca numărul unu de îmbrăcăminte pentru femei din Polonia. În prezent, are peste 130 de magazine și, datorită popularității sale, își face loc și în străinătate. Și de aceea suntem extrem de fericiți să fim primii care vi-l prezentăm aici, în Republica Cehă.

>

Moodo este un producător de îmbrăcăminte pentru femei, în principal, la prețuri foarte rezonabile. Poți alege cu adevărat dintr-o gamă largă de culori, tăieturi și piese de modă care te vor îngenunchea.

LADIES' MOODO CLOTHING

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?