+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Pardesie trendy pentru sezonul de toamna

  19. 09. 2017      Din lumea modei

A venit, a venit toamna! Perioada pe care o iubim si o urăm, deopotriva. Timpul când natura isi finalizeaza culorile intr-unele magice, dar, de asemenea, sezonul ploilor, si al furtunilor emotionale. Fie că sunteți susținători sau adversari ai toamnei, toți avem ceva în comun. Abia asteptam noile trend-uri de toamna, iar e-shopul nostru va va dezvălui ce se poarta în acest sezon. Și pentru a nu fi un articol foarte lung, ne vom limita la ce este mai important, si anume, stratul principal, pardesiele de toamna.

Pentru început ar trebui să știti că pardesiele au fost si vor fi întotdeauna la modă. Se schimba doar materialul, culoarea și taietura. De obicei, o astfel de piesa o puteti purta timp de mai multe sezoane, până când pur și simplu va veti plictisi de ea. La e-shopul nostru puteți alege piese ale brandului olandez Scotch&Soda sau Desigual, și vă putem garanta că nu va veti plictisi purtandu-le.

Desigual

Desigual este un brand variat si pestrit, acest lucru este deja cunoscut, insa colecțiile recente, cu toate acestea, sunt un pic mai modeste, si mai temperate. Deși culorile sunt purtate și se vor purta, și piesele monocromatice, într-un design neconvențional, sunt acum in top. Iar stilul atemporal din denim, cu jachetele din denim legendare, este um must have in acest sezon! Ce spuneti de aceasta jacheta de dama Desigual din denim? Este mult mai puțin frecvente, iar pentru această toamnă absolută top.

jacheta denim Desigual

Scotch&Soda

Un trend absolut in modă este în mod clar acest pardesiu de lână Scotch&Soda, care combină eleganța clasică. Atemporala nuanta muștar ii asigura o doza chic, si o purtare indelungata. Este calduros, astfel încât il puteți purta si în lunile de iarnă, și mai mult, pe sub el puteti lua orice tinuta, fie sport, sau eleganta.

strat de muștar Scotch și Soda

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii