TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Homedecor - Faceți acasă acasă

  22. 06. 2018      Din lumea modei

Diferite nu este doar un eshop de modă cu haine, genți de mână și pantofi, dar și un eshop cu accesorii de casă elegante. Nu numai că ne place să ne îmbrăcăm frumos și să încercăm să revigorăm străzile de modă plictisitoare, ne place să trăim elegant și ne pasă de viața noastră frumoasă și elegantă, astfel încât secțiunea noastră de accesorii de casă se extinde constant cu piese de design.

Pe lângă accesoriile de baie elegante, dormitoarele Desigual și livingurile, lumanari parfumate Yankee Candle, am pus împreună piese interesante care vă vor reînvia interiorul. Și ce vă puteți imagina? Sfeșnici elegant, sculpturi originale, ceasuri fără întreruperi, tăvi frumoase și alte detalii importante care fac casa dvs. o casă. Oricine vă vine să vă viziteze va fi palid cu invidie și vă va întreba unde aveți o piesă unică și sunteți mândru să spuneți că nu le veți spune pentru că sunteți diferit .

Ce zici de o casă elegantă? Dacă nu vă place interioarele plictisitoare, dar nu doriți să le depășiți, puteți consulta un arhitect rezidențial. Sau puteți urma o procedură simplă. Când construiți o locuință nouă sau renovați vechea clădire, începeți sincronizarea culorilor de bază. Vopseaua în alb pur, gri sau bej, alege mobila în același sau cel puțin în tonuri similare, apoi adăugați doar accesorii. Puteți să rotiți, să schimbați, să mutați, să cumpărați etc. culori și accesorii în mod constant. Este important să vă simțiți acasă.

Dincolo de sculpturile metalice și sfeșnicele care se potrivesc perfect, puteți afișa ceasuri pe raft, de exemplu, în designul ceasului alarmei . În magazinul nostru în afara acestor ore, în negru, veți găsi și ceasuri de culoare albă, de podea, dar și de perete, în stil Provance sau în mai multe culori.

Un serviciu excelent vă va arăta o tavă elegantă . Acesta va decora nu numai masă de bucătărie, ci și conferința sau masa din grădină. Puteți să-l utilizați pentru uz comun, pentru mâncare, băutură, dar și ca decor în sufragerie atunci când tăiați oale cu flori frumoase pe tavă. Pe scurt, imaginația nu se limitează. Pe lângă tăvile rotunde, veți găsi un set de tăvi pătrate pe e-shopul nostru. Că trebuie să alegi din nou. Ambele modele sunt decorate într-un decor frumos și fără întreruperi .

Dacă aveți o conducere bună, atunci nu trebuie să pierdeți aceste două sculpturi drăguțe acasă. Fie că aveți o cameră pentru copii, un dormitor sau o cameră de zi, ei își vor găsi locul acasă tot timpul. Sculpturile sunt metalice, colorate, vesele, amuzante, și ori de câte ori ochii lor cad pe tine, punem pariu că vei fi zâmbit pe față .

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe TV Diferite !

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii