Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 51 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Idei de cadouri pentru bărbați

  %05. %12. %2018      Din lumea modei

Crăciunul este aici. În mai puțin de o lună. Și încă nu ați cumpărat cadouri pentru cei dragi? Nu contează, puteți cumpăra aici și acum și confortabil, astfel încât nu există nici o grabă. Și vă vom oferi câteva sfaturi. Nu vrem să fii stresat când Crăciunul este mai mult calm și mai rece. Deci avem câteva idei de cadouri pentru tine. În articolul precedent, ne-am inspirat cu cadouri pentru femei, acest articol este dedicat bărbaților. Să aruncăm o privire la ceea ce am făcut în acest an.

Pentru un partener

Vrei să-ți faci partenerul fericit sub copac? Dă-i șosete într-un caz dur. Când îl puneți în mână, un cadou împachetat nu va ști absolut ceea ce ați inventat și, la urma urmei, atunci când îl va împacheta, va fi fericit. Sosetele sunt întotdeauna fine, mai ales atunci când mașina este atât de frecvent consumată. Și șosetele de la marca Happy Socks vor aprecia cu siguranță. Oricum, dacă tipul tău plăcut îi place piesele elegante, atunci cu siguranță nu atingeți capacul original Calvin Klein sau geanta practică Tommy Hilfiger .

Happy Socks

Pentru tati

Tatăl tău este încă în formă? Îmi place și de multe ori? Apoi, aduceți-i un tricou funcțional de bărbați Under Armor sub copac și credeți că o va aprecia. Sportivii știu foarte bine că îmbrăcămintea funcțională de calitate se află în prim plan. Faceți-vă bucuria împreună sub copac și aduceți-vă partenerului și dumneavoastră, adidașii frumoși, șosete sau papuci de casă, în același design Slippsy.

Sub armura

Pentru bunicul meu

Fă-ți bunicul fericit cu un șal Tommy Hilfiger . De fiecare dată când se îmbracă, își amintește de tine, cicatricea nu-l va lăsa să se răcească și va avea dreptate pentru el. Puteți alege, de asemenea, un miros plăcut de mens ca o lumânare Yankee Candle care vă va face să vă gândiți nu numai în timpul iernii, dar de fiecare dată când o aprindeți.

Tommy Hilfiger

Pentru un fiu

Ia modelul mic al tricoului original al băieților Desigual , motivul Star Wars, vei vedea că și un cadou moale îi va avea o mare valoare. Dar poți alege ceva pe picioarele tale. Ce zici de acest pantof popular Crocs care va fi folosit iarnă în vară, acasă, în grădină sau la școală.

Crocs

Pentru un prieten

Prietenul tău va fi fericit cu șosetele, ia otrava. Este un cadou recunoscător, accesibil și amuzant. Șosetele pur și simplu nu refuză și avem o mare selecție de mărci noi de la Xpooos , Tommy Hilfiger sau Calvin Klein . Sau dați-i un set original de șosete, adidași și papuci de la Slippsy .

Slippsy

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe TV Diferite !

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?