Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 54 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Idei de cadouri pentru femei

  %03. %12. %2018      Din lumea modei

Crăciunul, Crăciunul vine, sa cântăm, prieteni! A mai trecut un an, a mai venit un Craciun. Si, odata cu el, tot ceea ce inseamna Craciunul, familie, prieteni, momente frumoase. Dar, pe langa momentele minunate cu familia și prietenii, incepe sa ne streseze usor un gand, si anume cadourile. Ce, cui si cum, iar nu stim, iar ingramadeala din magazine...

În acest articol, va ajutam sa va inspirati din idei frumoase de cadouri pentru femei. Mai ales domnii. Acest articol evine chiar in ajutorul domnilor. Dar si in ajutorul doamnelor, pentru mame, bunici, fiice, mătuși, sau prietene. Ne revine rolul de Mos Craciun,  de a alege ceva frumos pentru "fetele noastre". Pentru că știm că uneori este dificil să alegem, ne vom concentra pe cadouri la care nu trebuie să știti marimea.

Pentru partenera

După cum se spune, nici o femeie nu s-ar simti vreodata jignita de bijuteriile strălucitoare, asadar avem un tip clar de bijuterii pentru dvs, de la brandul italian Ops! Objects, care sunt unice și neconvenționale. Dar ceea ce cu siguranță îi plătește fiecărei femei este fără îndoială o geantă de mână. O astfel de geantă de mână Calvin Klein de lux sau desenele sălbatice de la Desigual , dar și o pungă O fără sfârșit , nu ar lipsi de la tine sub copac. Depinde de gustul soției tale, dar cu siguranță o vei aprecia.

cămașa pentru femei Calvin Klein

Pentru mamă

Veți fi, de asemenea, mulțumit de accesoriile de modă ale mamei dvs., cum ar fi un portofel Desigual sau o eșarfă. Cu siguranță, nici măcar nu răsfoiți setul de cadouri Santoro . Dacă mama ta îi place să poarte piese de modă îndrăznețe și colorate și tu îndrăznești să alegi mărimea, atunci ar trebui să te uiți cu siguranță la rochiile frumoase de damă Desigual .

rochia femeii Desigual

Pentru bunica mea

Bunica ta ar putea să se bucure de niște accesorii originale, indiferent dacă alegi o cană de la dezastru sau o sculptură originală, un set de tăvi sau o pernă decorativă, vei vedea că va fi încântat. Aveți bunicul, care îi place să poarte fantezie la modă, apoi să obțină o eșarfă colorată Desigual și pungă Anekke . Ea va fi absolut încântată.

Geantă de mână Anekke

Pentru o fiică

Bucurați-vă de fiica iubită cu accesoriile originale Santoro . Ia-o cu toata treapta. Avantajul mărcii Santoro este că poți colecționa colecții individuale și ai sfaturi de cadou de la Crăciun până la zile de naștere. De exemplu, alegeți o papusa Ladybird și puteți să vă luați prințesa ta, geanta, rucsac școlar, creion, notebook, set de scris, umbrelă sau produse cosmetice parfumate.

Pentru un prieten

Prietenul tău va lăuda cu siguranță lumanarea. Indiferent dacă alegeți Woodwick sau Yankee Candle . Ambele au ceva de-a face cu ceilalți. Ambele sunt fabricate din materii prime naturale. În plus, Woodwick are un nod din lemn care se fixează confortabil după iluminare. Nu numai lumânări, ci și ceară, perle de parfum, mirosuri în priză sau în mașină. Pe scurt, tot ceea ce prietenul își face prin mediul în care petrece cel mai mult timp. Lucru frumos este că de fiecare dată când va simți mirosul, ea vă va aminti.

yankee lumânare

Aveți multă inspirație în munca noastră Diferite televiziuni !

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?