Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 31 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)


Vanzarile la e-shopuri au devenit principalul canal de distributie. Astfel incat, si noi ne simtim responsabili si lucram 100%. 
Area managerii, oamenii din marketing si customer service, lucram de acasa.
Auziti cumva pe fundal copii? Sunt ai nostri ;)

Ce-i cu plata ramburs?

Plata ramburs functioneaza in continuare, insa daca veti reusi sa o limitati cat de mult posibil, si veti folosi plata online cu cardul, sau plata anticipata in cont, in acest mod usuram in mod vizibil si munca curierilor. Au dezinfectii, dar manipularea cu bani nu este nici pentru ei cea mai buna alegere.

Iar in noi, dupa 12 ani de functionare in peste 9 tari europene, puteti avea incredere. Deja 30 % dintre dvs platesc 100% in siguranta cu cardul. Va multumim.

Firmele de curierat fac fata?

Actualizam lista firmelor de curierat, si vi-i recomandam la e-shop doar pe cei de incredere.
Daca vreo firma de curierat interzice plata ramburs, imediat o si eliminam din optiunile noastre. Zambiti-le curierilor, ei sunt in aceasta perioada unii dintre eroii nostri. 

Cum ne protejam clientii si angajatii? 

Ne-am impartit in mai multe echipe. Toti cei care va ambaleaza produsele, poarta masti si echipament de protecție. Ne spalam mainile de 20x pe zi, si suntem extrem de atenti. Nu va faceti griji, suntem foarte constienti ce anume este in joc.

Cum va merge?

Facem fata cu zambetul pe buze. Cu toate ca a scazut numarul comenzilor, noi credem ca veti ramane clientii nostri fideli, pentru a trece cu totii cu brio de aceasta perioada, si pentru a va putea aduce in continuare piesele de moda preferate. Astfel incat, va multumim ca va avem, si ca va faceti cate o mica bucurie la noi. Pentru ca acum, avem nevoie de asta cu totii. 

Impreuna, vom reusi. Echipa Dvs, Differenta.ro