Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 52 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

INTRODUCEREA MĂRCII SPORTIVE UNDER ARMOUR

  09. 11. 2018      Different TV CZ / SK

>

UNDER ARMOUR

>

Sport de trei ori, sănătate, sănătate!

>

Aici, la Different, nu avem doar iubitori de modă, ci și pasionați de sport. De aceea, suntem foarte bucuroși să salutăm noul brand sportiv UNDER ARMOUR. Și pentru că această marcă este pur sportivă, am pregătit un episod special de Different TV.

>

Tradiționala formație formată din Simcha și Nicole a fost înlocuită de duo-ul ascuns anterior, Radek și Martin. Pe scurt, băieți cărora le place sportul și în trei minute îți spun atât de multe informații, informații interesante, încât te vei uita.

Am spus multe despre marca UNDER ARMOUR. Punctele cele mai de bază ale începutului brandului au apărut în 1996, cu ajutorul lui Kevin Plank, în calitate de fondator. Acest brand a fost unic încă din acel an, deoarece produce îmbrăcăminte adaptată pentru sportivi. Pe măsură, întrebați?

>

Marca este realizată din microfibre speciale care vă vor oferi cel mai bun confort pentru a vă ajuta să obțineți performanțe cu adevărat deosebite. Destul spus și ar fi păcat să-i privăm pe băieți de o astfel de premieră.

>

În numele întregii echipe Different, vă dorim multe aventuri sportive, succes și cu brandul UNDER ARMOUR, care merge dublu.

VESTIMENT SPORTIV

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?