Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 68 ore 33 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

INTRODUCEREA PANTOFILOR PENTRU FEMEI GOBY

  06. 02. 2020      Different TV CZ / SK

GOBY! Peisici de damă jucăuși, nebuni, neconvenționali și neconvenționali care merită păcatul...

>

Scufițe GOBY pentru femei sunt un nou-venit în industria modei. Brandul a fost înființat în urmă cu doar patru ani și de atunci a reușit să cucerească numeroși clienți din întreaga Europă.

La prima vedere, este evident că Goby este cu adevărat unic, atât în aspect, cât și în execuție. Iar aspectul este piatra de temelie a mărcii. Laudele se cuvin în special departamentului de ddesign, care, fără îndoială, face o treabă excelentă.

>

Designerii sunt cel mai important lucru pe care brandul Goby îl are în procesul de producție. Ele dau viață unor pantofi noi. Ei sunt cei care își dau seama care vor fi grafica și culorile într-un anumit sezon.

>

Ele procesează toate aceste informații și apoi le pun pe hârtie în creion. După o ultimă verificare și modificarea tuturor detaliilor, introduc lucrarea lor artistică în calculatoare și, minune a lumii, pantofii intră în procesul de producție.

Ce nu trebuie uitat este faptul că toți pantofii sunt făcuți manual. Fiecare pantof a trecut prin mâinile unor cizmari pricepuți. Acest lucru face ca fiecare pantof să fie un adevărat original.

Pe profilul nostru Profilul nostru de Facebook am postat un video cum se fac pantofii GOBY pentru a vă da o idee mai bună despre ce muncă frumoasă, dar complexă, este.
Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?