CADOU - Gel antibacterian la fiecare comanda de peste 280 LeiCADOU - Gel antibacterian de peste 280 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

KOLEKCE DESIGUAL SPORT

  15. 04. 2019      Different TV CZ / SK

DESIGUAL SPORT

Frumusețile naturii se dezlănțuiesc deja cu pași pași, iar acesta este singurul lucru. Începe momentul ideal pentru activități sportive și performanța îmbrăcămintei sportive Desigual. HIP HIP, LUME!

Din cea mai recentă colecție Desigual Sport, am pregătit trei sub colecțiile pe care le vei recunoaște prin diferite modele și modele. Vă vom arăta, de asemenea, combinații individuale de culori, cum ar fi albastru și violet. Albastru închis și portocaliu și frumos albastru deschis .

Culorile sunt un lucru, dar tiparele. Modelele fac aceste piese cu adevărat unice. În colecția actuală veți găsi atât modele tropicale, cât și florale, care sunt cu adevărat diferite.

Colecția Desigual Sport vă oferă cele mai bune performanțe și cel mai mare confort. Este potrivit atât pentru performanțe sportive mai mari, cât și pentru activitățile de agrement. Puteți alege piese atât din material funcțional, cât și din bumbac.

Și ce înțelepciune alegem să încheiem astăzi? Sport la sănătate și sport! Nu ratați frumusețea naturii. Aruncați-vă afară. Îți limpezi capul și îți arunci grijile.

DESIGUAL

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii