TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Îl iubim pe Anekke și noua ei colecție

  07. 05. 2018      Din lumea modei

Noua colecție de modă spaniolă Anekke pentru primăvara / vara anului 2018 este absolut divină. Se împarte în două sub-colecții - Liberty și Venezia. Este pentru toate doamnele curajoase, de încredere și de modă, doamnelor și doamnelor care au un stil, un spirit de călătorie și nu se tem să poarte piese originale. Deci, să aruncăm o privire la noua colecție "pe dinte".

Anekke este un brand foarte plin de viață și fiecare colecție are, de altfel, o subcoleră proprie, care are un stil foarte distinctiv. V-am spus deja povestiri specifice în articolul precedent despre Anekke . Sub brandul Anekke puteți introduce o varietate de accesorii de modă. Cum ar fi genți de mână, rucsaci, pungi pentru notebook, portofele, cutii, pungi mici, umbrele sau pixuri și creioane . Pe scurt, și orice ai nevoie pentru a te purta cu tine în fiecare zi, la școală sau doar întâmplător.

De ce iubim Anekke ? Poate pentru că este un design, un semn atipic, cu un sentiment de detaliu. De asemenea, pentru că produce o piesă foarte bună, practică și atemporală. Genți de mână și portofele sunt întotdeauna bine aranjate și în principal practic structurate, realizate din materiale de înaltă calitate, așa că nu vă faceți griji că nu vor dura mult timp. Și mai ales pentru că marca Anekke este puțin cunoscută în țara noastră până acum, deci suntem pur și simplu unici când o purtăm.

Geantă de mână Anekke

Geantă de mână Anekke

Rucsac Anekke

Mai multă inspirație și o poveste specifică despre colecția de primăvară / vară din 2018 pot fi găsite în videoclipul nostru Diferite TV !

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii