Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 44 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

La începutul toamnei, mocasinii de la Emu

  %24. %09. %2018      Din lumea modei

Pentru a-mi incalzi picioarele, trebuie sa am Emu!

A trecut perioada in care va simteati bine in balerini, dar parca nici ghete de toamna nu vreti inca. Avem incaltamintea ideala, care va va cuceri inima, si picioarele. 

Mocasinii intr-o forma frumoasa, din piele adevarata de oaie, "indesati" cu lana de oaie, va vor rasfata picioarele. Talpa o au din cauciuc, pentru a putea merge cu ei afara, si au santuri speciale pentru drenarea apei. In plus, talpa este antialunecare.

Emu Amity

Ca de obicei, aveti la alegere din mai multe modele - fiecare este altfel, insa toate au in comun un aspect, impresioneaza inca de la prima vedere! Puteti alege intre mocasinii Emu cu aspect de lux, cu efecte metalice, si fundita metalica, care se potrivesc unui outfit elegant, dar si unuia lejer, in varianta monocroma, care se potriveste in orice situatie. 

Emi Amity

Emi Amity

In plus, acesti Emu vor fi apreciati nu doar toamna, ci si primavara, pana apar primele raze de soare, si cand in termometrele inca vor avea o temperatura normala.

V-ati indragostit deja? Daca nu, nu renuntati, ci din contra, incercati o pereche, si veti vedea cum nu veti mai putea sa ii scoateti din picioare, atat de tare va veti indragosti!

 

Emu shoes

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?