TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Laptop genți de mână - sfârșitul de pungi nesăfuitoare!

  12. 04. 2018      Din lumea modei

Notebook-ul este o parte indispensabilă a zilei de lucru pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, purtarea ei nu este un caz ușor și inestetic făcut din materiale textile care amintesc de o cutie neagră, nu suntem foarte mulțumiți de ea. Nu numai că atrag atenția asupra faptului că aveți un computer portabil, care este ca un volant, dar nu are un stil, frumusețe și idee.

Dă notebook-ului un "shuffle" frumos și îl înlocuiesc cu pungi elegante pe care rareori le-ai recunoscut de la gențile de mână obișnuite pentru femei! Punga Desigual este o necesitate cu ea , și este culoarea jocului, jocul și originalitatea. În ciuda faptului că sunt notabile în design, împrejurimile dvs. nu vor ști dacă purtați o geantă de laptop cu un laptop sau doar o geantă de mână trecute pe care trebuie să o invidiezi.

sacul desigual

Pentru sufletele romantice, geanta de mână a lui Anekke este făcută. Este ideal atât pentru fete, cât și pentru femei, atât studenții cât și cei care lucrează. Veți găsi nu numai un compartiment pentru laptop, ci și o tabletă și alte 5 buzunare interne pentru organizarea ușoară a lucrurilor mici.

Sacul Anekke

Dar dacă preferați clasicul negru, nu vă vom dezamăgi. Eleganța combinată cu caracterul practic este oferită de marca Calvin Klein . O pungă de piele neagră din piele neagră are o inimă atât de mare încât doriți să o purtați fără laptop.

Sacul Calvin Klein

Design elegant, practic și deosebit de sofisticat este această geantă perfectă perfectă de la Tommy Hilfiger . Este potrivit pentru toate echipamentele, deoarece atrage atenția maximă asupra mediului înconjurător și dacă nu aveți nevoie să purtați un notebook, îl puteți folosi pentru comprimate sau tablete. Acest lucru este pur și simplu trebuie să aibă !

Punga Tommy Hilfiger

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii