EXTRA 20% REDUCERE la Guess, CK, TH cu codul EXTRA20Se termina la 2 ore 16 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

Láska k módě v podobě Differenta Design

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

PROIECTARE DIFERENTĂ

Și dragostea ta. Visul nostru se împlinește sub forma propriei noastre mărci. Micuțul nostru copil . Toate acestea și multe altele sunt marca de modă Differenta Desig n ❤️

În moda de zece ani , am văzut destul de multe. Am văzut piese cu adevărat frumoase , dar chiar și cele mai puțin reușite. Am ales cel mai bun pentru tine de zece ani și cele mai frumoase articole vestimentare din lume . De aceea, am decis într-o zi să creăm tot ce este mai bun dintre noi. O etichetă care va reprezenta diferit. Piese care vor fi potrivite pentru noi.

Differenta Design este o chestiune cu adevărat unică și credem că toată lumea și tu o vei găsi. Marca nu se teme de spiritul și, în principal, de originalitate. Încearcă întotdeauna să impresioneze și să surprindă ceva. De exemplu, primele noastre tricouri conțineau cel mai bun buzz pe care l-au făcut cu adevărat. De exemplu, trebuie să menționăm mesajul „Tati anunță un zumzet” dintr-un basm cu adevărat frumos. Sau „Nu Zagorka” - este deosebit de hilar. Și nu trebuie să uităm legendarul mesaj Standa Řezáč „Majn tacit try šušn” , care este cu adevărat cel mai popular la tine.

Odată cu trecerea timpului , ne-am gândit că putem să pornim într-o altă călătorie și să creăm mai multe piese vestimentare. De aceea, a fost creată o nouă colecție Differenta Design, care este cu adevărat unică. Dispune de un mix de stiluri diferite cărora le plac toate categoriile de vârstă. Avem rochii, jachete și capace pentru doamne. Dar avem și piese de lux pentru bărbați, sub formă de pulovere.

Ce este mai mult? Milan și Simča vă vor spune în televiziunea noastră diferită. Ne bucurăm că sunteți alături de noi.

DISEFICI DE DRAGĂ

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii