Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 34 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Last Minute cumpărare de costume de baie Calvin Klein

  %13. %08. %2019      Din lumea modei

Mergeți în vacanță în ultimul minut? Apoi cumpărați un costum de baie va fi un pic Last Minute! Nu vă faceți griji, le avem în stoc pentru a le putea împacheta la timp.

Costume de baie Desigual , Calvin Klein sau Tommy Hilfiger vin în diferite tăieturi și culori, dar au un lucru în comun. Tunsuri deosebite, logo-uri iconice și design irezistibil pe care le veți iubi și pe cei care le văd.

Puteți alege părțile superioare fără fixare, pe șireturi sau cu o cataramă, iar părțile inferioare într-o tăiere clasică a pantalonilor, aici și acolo cu șireturi sau tăieturi eficiente.

Există, de asemenea, modele considerabile imaginative, cum ar fi netting sau costume de baie dintr-o singură bucată , care sunt deja mai multe sezon de vară Top, deci dacă nu vă este frică de ele și sunt dispuși să se căsătorească cu unele părți ale corpului, intrați în ele! Se pare mai sexy decât pare.

Ți-a uitat jumătate de draga, că și el trebuie să se îmbăieze în ceva și nu vei împacheta vechiul costum de baie? Ia-i un costum de baie Calvin Klein sau Tommy Hilfiger , într-un design confortabil nu numai pentru înot și pentru plajă, ci și pentru plajă - cred că vor înlocui pantalonii scurți și nu vor să le scoată de pe tot parcursul verii.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?