Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Imbracaminte sport de dama Under Armour

  %11. %10. %2018      Din lumea modei

Sunteți o sportiva entuziasta? Faceti sport des, și nu va place să va stresati mereu pentru imbracaminte? Atunci Under Armour este ideala pentru voi! Brandul american de modă Under Armour produce articole de sport de lux, pantofi sport și accesorii de modă pentru toate sporturie și activitățile de agrement. Hainele sunt fabricate din materiale funcționale de înaltă calitate, despre care stiti deja din articolul anterior despre brandul Under Armour. În acest articol ne vom concentra pe articolele de îmbrăcăminte pentru femei.

Aveți posibilitatea să alegeți dintre tricouri funcționale, maieuri si topuri în diferite culori și modele, pana la hanorace de dama, pantaloni si colanti sport, sau sorturi sport de dama, pe care le puteți purta si in excursii,  nu doar la sport. Hainele dispun de o tehnologie de înaltă calitate, care elimină umiditatea din corp catre suprafață, nu absorb mirosurile, sunt ușoare, și păstrează temperatura corpului. Să ne uităm la aceste piese impreuna.

Tricourile si topurile sport pentru femei Under Armour sunt supuse tendințelor actuale de modă. Alegeți dintr-o varietate de culori și modele. Tehnologia materialelor nu are nici greseala, este perfecta. Bluzele sport si tricourile sunt potrivite pentru sport, dar si la un outfit casual. Îndepărtează umezeala, și mențin căldura. Uitati-va la toate aceste piese.

Topuri si tricouri de dama Under Armour

cămașă de sport pentru femei sub armură

sport Top Under Armor

Hanorace pentru femei Under Armour

 

lenjerie pentru femei Under Armor

Sorturi de dama Under Armour

pantaloni sport pentru femei

Genti sport Under Armour

sac de sport sub armura

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?