+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Lichidare de stoc Culito from Spain

  03. 07. 2017      Din lumea modei

Lichidarile de stoc Culito from Spain sunt aici! Culito from Spain este un brand originar din Insulele Canare, iar temperamentul spaniol cu siguranță nu se dezice. Dacă vă plac culorile si modelele sălbatice, sunteți la locul potrivit. Nu existăde faptlimite pentru fantezie.

Rânjind din Spania

Fancy, cu tăieturi elegante, motive bar spaniol, bicicleta, sau buldog? V-ati prins. Rochiile de dama Culito from Spain sunt cu adevărat originale, unice, și atemporale. Combinația de materiale, dantelă, broderie, paiete, margele, sclipici și alte maruntisuri, nu sunt straine de acest brand.

Și pentru că ne sunteti dragi, si stim ca adorati Culito from Spain, la fel ca si noi, avem o veste mare pentru dvs! O mulțime de piese frumoase ale acestui brand au prețurile reduse acum, doar pentru dvs. Mari reduceri Culito  from Spain pot fi găsite la e-shopul nostru, insa ne-am dori să vă reamintim faptul ca nu ar trebui sa stati prea mult pe ganduri, pentru ca dispar foarte repede din depozitul nostru! 

rochie rânjind din Spania

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii