+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Lichidare totala de stoc bijuterii Ops! Objects

  31. 05. 2017      Din lumea modei

Brandul italian Ops! Objects ofera bijuterii de lux atemporale, realizate dintr-un siliconic special, din oțel galvanizat, și pietre Swarovski. Bratari, coliere, cercei sau ceasuri, carora li se poate poate schimba în mod arbitrar cureaua. Bratarile sunt reglabile, și detin tot felul de forme. Și, pentru că avem nevoie sa eliberam stocul, avem MEGA REDUCERI la colecția actuala.

Bratarile Ops! Objects sunt o necesitate a fiecarei cutii de bijuterii, în special vara. Revigorati-va tinuta, si nu trebuie sa inventati lucruri complicate, alegeti simplitatea! La o brățara, potriviti simplu un colier Ops! Objects, in același, sau similar design, accentuand apoi tinuta cu cercei Ops! Objects, care o vor face sa straluceasca.

rafinamente excelente sunt cu siguranta ceasurile Ops! Objects Posh, care au curele detașabile, astfel încât le puteti asorta la un outfit colorat. Ceasurile este confortabile la purtare, și au un cadrane versatile, și extrem de transparente. Mai pe scurt, toate bijuteriile acestui brand sunt minunate, si cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din lumea modei.

Ops bijuterii! Obiecte

Brățară Ops! Obiecte

Ops colier! Obiecte

Lasati-va inspirati si de video-ul nostru, la Different TV!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii