+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Lichidari de stoc brandul Desigual

  09. 06. 2017      Din lumea modei

Pentru toți iubitorii brandului Desigual, avem o veste grozava. Ziua "D" este aici! Aceasta este ziua lichidarilor de stoc Desigual! LICHIDARILE de STOC DESIGUAL încep sâmbătă, 10. 6. 2017, și oferta este valabila până la epuizarea stocului, la absolut orice produs Desigual de pe site.

Va place o rochie la care va e gandul tot timpul, dar si o geantă, dar parca s-ar potrivi si un portofel? Acum le puteti avea pe toate, pentru ca avem reduceri mari de pret, astfel încât să puteți face achizitii considerabile, si sa va faceti toate placerile! 

Si un lucru si mai bun, este faptul ca lichidarea de stoc se aplică la toate lucrurile pe care le avem în stoc, inclusiv la NOUA COLECTIE Desigual de primavara/vara 2017. Această colecție este plina de noutati. Desigur, piesele viu colorate cu mandale tipice sunt incă nr.1, însă Desigual aduce acum si altfel de piese, monocrome, mai simple, pe care le puteți purta la evenimente sociale, sau alte ocazii oficiale. Imaginați-vă cum puteți alaturi de rochii monocromatice cu modele subtile, decente, purta și genți din imitatie de piele, în design monocrom, cu motive traditionale.

Un mare succes al acestei colectii desigual SS17 Desigual este de asemenea stilul Boho chic, care este inspirat de anii '70, din stilul hippie, si actualizat la stilul modern de astazi. Dantele, broderii diferite, tăieturi asimetrice, sau elemente transparente, deci, într-adevăr, aveti de unde alege! 

Cum ar fi aceasta rochie Desigual:

rochie Desigual

... sau geanta perfecta Desigual...

geantă de mână Desigual

...dar jacheta de jeans în stilul boho chic?

jacheta denim Desigual

... destul cu vorba, intrati acum sa cumparati preferatele dvs Desigual.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii