Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 37 ore 6 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Lovitură de modă - JUTA

  07. 06. 2021      Din lumea modei

Materialul destul de grosolan asociat mai mult cu o pungă de poștă sau frânghie și-a câștigat locul în domeniul modei. Iută! Îl puteți găsi pe pantofi, genți de mână, rucsaci, bijuterii și curele sau portofele. Dacă nu aveți nimic de-a face cu iuta pentru acest sezon estival, ar trebui să o reparați rapid.

Iuta este eco!

Dar nu este vorba doar despre spectacol și plăcere. În plus, iuta este un material natural, este netoxică și biodegradabilă. Prin urmare, va încânta nu numai iubitorii de tendințe actuale, ci și fanii modei ecologice , despre care se vorbește tot mai des. La urma urmei, vrem să ne păstrăm planeta mai curată și mai sănătoasă.

În plus, puteți combina cu ușurință accesoriile din iută cu alte piese din garderoba dvs. sau între ele. Au un aspect atemporal, așa că vă puteți bucura de ele după mai multe sezoane de primăvară și vară.

Pune-te în ea!

Espadrilele și-au câștigat locul, pe treptele din față, între pantofii de primăvară și vara, cu mult timp în urmă și încă se țin de el. Ca să nu mai vorbim, sunt confortabile, ușoare și potrivite pentru pantaloni și rochii. Cu siguranță vor fi potrivite pentru o geantă de mână sau un rucsac elegant, cu detalii din iută, și apoi doar blugi de la marca Moodo , de exemplu, care le-au plăcut multor femei, sau o rochie decentă Blutsgeschwister , în care nimeni nu vă va lipsi.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?