Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 69 ore 10 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

LUMÂNĂRI PARFUMATE WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

WOODWICK

>

Vrei să fii la fel de fermecat ca și noi? Stați pe spate și relaxați-vă. Pregătiți-vă o ceașcă de ceai sau de cafea și savurați ceva delicios. Doar așa vă puteți bucura de noul episod din Different TV despre marca Woodwick.

Woodwick este în producție din 2006 și și-a făcut treptat loc în întreaga lume. Piatra de temelie a acestui brand este producția de ceară și lumânări parfumate. Oferă, de asemenea, geluri și paie cu parfum. Astăzi vom prezenta în special lumânările Woodwick.

Chandele Woodwick au nenumărate caracteristici minunate care le fac să iasă în evidență față de toată concurența. Să trecem direct la prima caracteristică - fitilul din lemn. Fitilul din două lemne este fabricat din lemn de přídoní, iar datorită acestui fitil, lumânarea produce un sunet liniștitor de lemn care trosnește. Și trebuie doar să o auziți! O altă caracteristică cheie este manopera.

/ p>

Dacă este vorba de forma lumânărilor în sine, care sunt în "vaze" de sticlă, sau de umplutura pe care o conțin lumânările. Tratamentul decorativ al lumânărilor este împărtășit de Woodwick într-o varietate de dimensiuni și forme.Vasele pot fi mici, medii, mari sau în formă de barcă. Când ne uităm la umplerea lumânărilor ne putem da seama că ceva este diferit. Lumânările Woodwick sunt umplute cu ceară de soia, care poate veni în diferite combinații de culori și parfumuri.

Dacă mai doriți să aflați mai multe, nu uitați să urmăriți noul episod care este plin de informații doar despre brandul Woodwick. Și dacă ați ținut cont de sfatul nostru de la începutul acestui articol credeți că acest tip de confort vă așteaptă în fiecare zi cu lumânări Woodwick. Pentru că nu veți putea rezista.

Pentru că nu veți putea rezista

Căldări Woodwick

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?