Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 20 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Lumânarea Yankee - NOIEMBRIE

  %24. %11. %2019      Din lumea modei

Crăciunul bate la ușă, așa cum este parfumul din noiembrie al lui Yankee Candle , care îți parfumează casa cu tonuri de Crăciun.

Ce vă aduce aminte de Crăciun? Mere roșii, o bomboană aprinsă, dulce, ace de pin, sclipiri ale unui moment festiv și o liniște liniștitoare? Toate acestea, și chiar mai mult, cu lumânări Yankee Candle și ceară .

Parfumul lunii WREATH RED APPLE

Mere roșii pe o coroană de Advent, pe o masă festivă, într-o felie tradițională ... aroma suculentă a acestora este completată de un vârf de scorțișoară, o mână de nuci și un ghimbir înțepător. Acest parfum tipic de Crăciun nu trebuie să lipsească în nicio casă în care va spori atmosfera liniștită romantică a sărbătorilor de Crăciun. Acest parfum al lunii este, de asemenea, un cadou minunat pentru cei dragi.

Coroana de mere roșii

Mirosul lunii WINTER WONDER

Luminos, elegant și amețitor, acest parfum de lună este exact ca în noaptea dinaintea Crăciunului. Combinația de șampanie și citrice este revitalizată de delicioasa vanilie și balsamic brad. Cu astfel de lumânări Yankee Candle de care nu pășești, dimpotrivă, nu numai că îți vei încânta simțurile, ci și vizitele, care se vor opri la tine în timpul sărbătorilor.

Parfumul YC al lunii poate fi achiziționat la prețuri de reducere frumoase până la sfârșitul lunii noiembrie, așa că nu le lăsați să scape! Vă așteaptă borcane decorative de sticlă în trei dimensiuni, ceară aromată pentru lămpi cu aromă sau lumânări mici votive.

Yankee Candle Winter Wonder

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?