Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 56 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Parfumul lunii OCTOMBRIE - Yankee Candle

  %17. %10. %2019      Din lumea modei

Parfumul. Ceva ce simțurile noastre percep pe deplin. Acela care conectează o parte a creierului nostru la o situație, experiență sau memorie dată, dobândind sens, pentru fiecare dintre noi. De aceea, parfumurile sunt capabile să evoce emoții puternice în noi și de aceea le iubim sau nu ne plac... 

Parfumurile Yankee Candle pentru luna octombrie se vor bucura cu siguranță de popularitatea ta! Datorită lor vei regreta că nu te-ai bucurat mai mult toamna!

Aroma pe care o alegi pentru casa ta îi va conferi o anumită individualitate și atmosferă. Te vei angaja nu numai pe tine și pe cei dragi, ci și pe o vizită care o va invidia în secret. Lumânarea Yankee este, de asemenea, un sfat minunat de cadou , alege doar parfumul potrivit pentru persoană.

Mirosul de lumânare yankee al Lunii

Lumânare Yankee Portocaliu condimentat

Se întunecă devreme și trebuie să stimulați un parfum răcoritor, răcoritor de portocale suculente, ghimbir înțepător și cuișoare intoxicante în aceste seri. Arome de lumânări Yankee Lumânări sau ceară intră în fiecare colț al casei sau apartamentului tău, lăsând magia toamnei așa cum nu o știi.

Lumânare Yankee Portocaliu condimentat

Lumânare Yankee Mulberry & Fig

Îți place dulceața fructelor? În timp ce nu veți gusta aceste smochine suculente și muluri delicioase, vă vor parfuma casa timp de ore. Mulberry & Fig se revarsă , precum și un bol complet pe masă, mure, smochine, mămăligă, frunze de zmeură și prune roșii dulci.

Lumânare Yankee Mulberry & Fig

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?