+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Marimile Crocs

  18. 04. 2019      Din lumea modei

De multe ori ne confruntăm cu faptul că nu știm cum să alegem marimea incaltamintei, si vorbim acum despre brandul Crocs in special. Dacă nu ii puteti încerca, și cumparati pantofii de pe internet, este uneori dificil, sau puteti si gresi in alegerea marimii.

Pantofii Crocs sunt pe talpa exterioară, dar si la e-shopuri, numerotati in stilul american, pe care multi nu il înțeleg - M, W, C, J.

Și aici este explicația:

M - adica Man, astfel sunt etichetati pantofii pentru bărbați.

W - adica WOMEN (Femeie) sunt indicate dimensiunile pentru pantofii de dama.

C - identificarea marimei pentru Children, adica pantofii Crocs pentru copii.

J -  dimensiune pentru Junior, etichetă pentru adolescenți și tineri.

Deci, cum determinati care pantof Crocs este potrivit pentru dvs? Urmați tabelul de marimi Crocs! Dimensiunilor  (US) le corespund cele europene, ale dvs - (UE). Crocs ii alegeti deci, in aceeași dimensiune pe care o utilizati in numerotarea europeana. Selecția ar trebui să acorde o atenție si formei încălțămintei. De exemplu, popularii saboți și modelele clasice sunt concepute pentru a avea piciorul mai liber, prin urmare, au mai mult spațiu. Asadar, este important să realizam faptul că diferitele modele de pantofi Crocs pot avea la aceeași marime, spatiu diferit.

Pentru balerinii Crocscare la rândul lor sunt stramti, asigurați - vă că nu va cad din picioare, sau, de asemenea, că nu sunt prea strâmti. Ar trebui remarcat faptul că pantofii Crocs sunt realizati dintr-un material patentat Croslite, care este moale și flexibil, dar nu va așteaptati ca se mai lasa cu inca un numar. Cele mai multe incaltari Crocs au. de asemenea, un branț în formă ortopedica, care include puncte de masaj. De aceea, după astfel de pantofi, piciorul nu ar trebui sa se simta solicitat foarte tare. 

La o selecție corectă de dimensiuni, puteți verifica în continuare măsurarea piciorului și comparând lungimea branțului, care se află în tabel, de asemenea. Mulți cred că branțul este talpa și ca se măsoară din exterior. Aceasta este o concepție greșită. Branțul este intern, deci va trebui să luati în considerare spațiul care este proiectat pentru piciorul dvs. Astfel, poate măsura si cu aproximativ o jumătate de centimetru de la marginea din interiorul pantofului. Dacă aveți o dimensiune jumătate, cum ar fi 37,5, se recomandă să se ia cel mai apropiat număr întreg, adica 38.

Sperăm că in urma consilierii oferite de noi, din inima, nu va veti mai teme sa faceti cumpărături online, și veti alege dimensiunea care vi se potriveste ca o manusa.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii