Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 16 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Marketing Radek: Stilul inimii mele

  %13. %02. %2019      Din lumea modei

 În articolul precedent, ați avut ceva detalii mai intime despre colega noastra care este managerul Differenta Romania - Eliza, pentru a o cunoaste putin mai bine. Acest articol este dedicat amuzantului si istetului nostru coleg de la departamentul de marketing, Radek.

Marketing man - Radek

 • Cine este Radek?
  Ráďa - Ca si abilitate a lui speciala, el consideră abilitatea de a face ouă batute (chiar și cu o singură mână). Cu toate acestea, abilitățile lui in ale bucatariei sunt departe de fi doar acestea, declara inca faptul ca se considera expert in a "amesteca laptele în cappuccino sau cacao." Este un entuziast al timpului în aer liber:  stapanul a doua femele Border Collie (Rozárka și Lucy), merge cu ele la antrenamente si concursuri. Este al nostru Predator Racer in plus, si asta nu doar in timpul liber, ci si cand avem nevoie sa ridice vreo cutie, sau sa imbine vreun raft. Este "Clark Kent", "un băiat foarte frumos, cu o privire frumoasa și mușchi mari", cum se el insusi se descrie :) O colega anonima spunde despre el ca "Radek are un fund frumos".
   
 • Care este poziția ta de angajare? Comunicarea catre clienti, și tot ce are legătură cu aceasta, totul de aproape 3 ani.
 • Unde pot vedea clienții rezultatele muncii tale? Face sloganuri de marketing pentru Facebook-ul Differenta, face jocuri de cuvinte pentru bannere, scrie compoziția produselor în așteptare, un fel de "fată buna la toate."
 • Cum arată locul tau de munca? "Pe masa mea intotdeauna există o cana de marimea unui mic butoi."
 • Ce îți place la Different? Partenerul de marketing, Martin, suntem un duo de zile mari. se gandesc sa inceapa si un matinal impreuna. Persoana preferata la Different este Martin (cum altfel).
 • După muncă, distracție. Ce faci in timpul liber? Unde te relaxezi? Activitățile preferate sunt "fotografia  și transpirația" :) Predator Race, Spartan Race Training Group, unde merg de două ori pe săptămână. Ii place si la munte, si escalada. 
 • În ce stil vestimentar te simți cel mai bine? Outdoor stil.
 • Ai branduri preferate? "Under Armour este brandul preferat de mine in ultima vreme, si sunt bucuros ca il avem la e-shop. Il port cu precadere asociat în principal cu activitățile sport pe care le desfasor. " In plus Converse si Happy Socks sunt brandurile lui de suflet, putin nebunesti, si care ii place, pur si simplu, iar Tommy Hilfiger - pentru ocazii mai deosebite.

  Stilul inimii mele

 • .

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?