+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Differenta days - 20% reducere la tot!

  14. 09. 2017      Din lumea modei

Știti acel sentiment când febra cumparaturilor incepe, reducerile sunt in plina desfasurare, si trebuie sa va amestecati si sa va indramaditi in multime? Avem un sfat pentru voi. Nu fiti ca alții, si cumparati confortabil de acasa, la o ceasca de cafea, cu picioarele relaxate. Differenta days incep de astazi, si pana luni dimineata!

 

Toamna este aici, Crăciunul nici el nu mai pare chiar atat de indepartat, iar noi va oferim un motiv numai bun de stat in casa, pe vremea asta urata, de unde sa comandati deja eventualele cadouri, sau doar piesele de moda preferate, pentru acest sezon! Avem cu ce sa va incantam, in plus, va mai incantam si cu o reducere de 20% la orice, ca sa fie treaba completa, pentru ca noi facem totul ca la carte! ;) 

Cum sa comandati

La www.differenta.ro încep Differenta days, cu o reducere de 20% la tot!
În prima etapă a comenzii, introduceți codul "DIFFERENTA", apăsați pe "Aplicati cuponul", si reducerea este a voastra. Și asta nu e tot. Pentru fiecare comanda, veti primi in plus un ruj de lux Yves Rocher, cadou. Oferta este valabilă de astăzi până duminică,  17.09 . 2017! Nu ezitati, comandati, si fiti Differenta!

Daca nu știti ce, va inspiram cu acest video, pentru Tip de outfit :) 

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii