+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Matching outfits, sau asortati-va impreuna!

  30. 06. 2017      Din lumea modei

In ultima vreme, in lumea modei circula vorba "maching outfits", ceea ce înseamnă sa obțineți outfit-uri la fel, sau asemănătoare cu jumatatea dvs, sau cu princhindeii dvs. Si pentru suna foarte "different", noi va vom da in continuare câteva sfaturi despre modul în care puteti potrivi astfel de outfit-uri.

Magazinul nostru vine cu o mulțime de opțiuni. Cel mai simplu mod de a asorta este acela de la avea aceiasi pantofi, fie că sunteți cuplu, sau parinte si copil. Puteți profita de oferta de pantofi a brandurilor noastre TomsMelissa, sau tenisii Converse.

costum de potrivire

 O oportunitate pentru "matching outfit" ofera brandul Toms, care, prin proiectul One for One, la cumpararea unei perechi de pantofi, ofera o a doua pereche cadou, unui copil care are nevoie, dintr-o tara subdezvoltata.

toms

Pentru cupluri sunt ideali tenisii Converse. clasicii albi sunt foarte apreciati de perechi, si sunt unisex, dar nu vă fie frică să experimentati si piese colorate, scurti, sau pana la glezna. Cu tenisii Converse nu puteti alege gresit, sunt potriviti pentzru un look casual, dar si pentru eleganta/sportiva. In plus, sunt si foarte "in" ;) 

conversa

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii