Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 166 ore 45 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

îmbrăcăminte de colectare intern Desigual de toamna / iarna 2017

  %03. %10. %2017      Din lumea modei

Uita pijamale plictisitoare sau neinteresante camasi lungi pentru somn - să păstreze o reputație ca o diva de moda la domiciliu! L iving colectare Desigual pentru toamna / iarna 2017 este un alt piese elegant pe care le iubesc numai tu , ci și iubitul tău.

Cămașă de noapte cu două culori și blând act de dantelă albă romantice și sexy în același timp. Material plăcută vă va duce pe un somn plăcut, netulburat, dacă o faci, cu toate acestea, se deda omul tău, atunci vei vedea în acest tricou :-)

nightdress Desigual

Dacă de multe ori te frisoane, ajunge pentru pijamale Desigual, in care va avea Goosebumps de entuziasm numai materialul cald și plăcut. „Plus“ adoră mulți o performanță de la noi, astfel încât zachumlejte în mandale frumoase violet.

pijamale femei Desigual lui

O altă piesă care trage o atenție pentru tine este imaginativ halat de baie Desigual . Doar alege pe cel drept, și oală că baia după duș servi și de a îmbunătăți starea ta de spirit design frumos.

rochie florale

 

Îmbrăcăminte Desigual intern trebuie doar pentru a încerca, cred că nu vei regreta și cu siguranță nu se va opri la o singură bucată :-)

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?