Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 18 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Melissa, dragoste parfumată! Prezentam colecțiea primavara/vara 2019

  %15. %03. %2019      Din lumea modei

E aici! O nouă colecție a brandului Melissa a ajuns în depozitele noastre! Parfumul dulce s-a răspândit în fiecare colț, iar exclamarile de incantare se aud din fiecare birou. Pentru ca brandul de moda Melissa are o colectie noua superba pentru primăvara și vara anului 2019! Și când soarele strălucește, temperaturile cresc, și lucrurile din dulapul și rafturile noastre de pantofi trec prin schimbarea tradiționala, este momentul să prezentam toate acele frumuseți noi.

Balerinii Melissa

Primavara este cel mai popular tip de pantof. Sunt confortabili, și se potrivesc multor outfit-uri. Doar alegeți favoritii dvs. în ceea ce privește forma, culoarea și stilul.

Tipul tradițional sunt balerinii cu tocul ascuns și vârful rotunjit, cu o lacrimă mică. Modele noi, detalii sofisticate și funditele de netrecut cu vederea sunt pe fiecare pereche. Și dacă funditele aurii sunt suficiente pentru a va castiga inim aintr-atat, incat le-ati purta nu doar primavara, ci si vara, atunci puteti alege un model asemanator de flip flopi.

Un alt tip mai decent sunt balerinii cu un vârf îngust, cu toc redus. Sunt luciosi și decorati cu arcuri metalice, pliate elegant, cu elemente metalice în mijloc.

Melissa Doll

Și versiunea "perforată" cu gauri Jean + Jason Wu nu poate fi ratată. Balerinii aerisibili snt extrem de chic si confortabili, si se potrivesc pentru outfit-uri  mai sportive.

Sandalele Melissa

Cele mai populare sandale de lux, de care s-au indragostit mii de femei. Tocul redus, decupaje frumoase la caputa, branțul interior moale - toate acestea fac ca sandalele Melissa sa fie pantofii de vară perfecți. Cele pentru primăvara/vara anului 2019 au un finisaj lucios, decorate cu panglici metalice elegante, și logo-ul iconic sub forma unui mic M.

Papuci si flip flops Melissa

Aceste incaltari apartin verii, la fel ca soarele și temperaturile ridicate. Încercați piesele de design Melissa, care atrag atenția la prima vedere, și va evidențiază tinuta. Papuci cu nuanțe pastel, cu funde frumoase, sau flip flop cu impletituri, variantele sunt superbe, si sunt diverse! In plus, sunt, evident, parfumate! ;)

Papuci și halterele Melissa

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?