-30% Midseason Sales sunt aici!-30% Midseason Sales sunt aici!Indragostiti-va
fb
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-15)

Melissa, dragoste parfumată! Prezentarea colecției primavara / vara 2019

  15. 03. 2019      Din lumea modei

E aici! O nouă colecție de mărci a ajuns în depozitele noastre, care este probabil cea mai mare. Parfumul dulce s-a răspândit în fiecare colț, iar strigătele excitate, peste noile modele, s-au născut în întreaga cameră. Există un brand Melissa la modă pentru primăvara și vara anului 2019! Și când soarele strălucește în fiecare zi, temperatura crește și lucrurile din dulapul și pantofii noștri trec prin schimbul tradițional, este momentul să ne imaginăm toate acele frumuseți noi.

Balerinele Melissa

Primavara este inca cel mai popular tip de pantofi. Ele sunt confortabile și se potrivesc multor echipamente. Doar alegeți preferințele dvs. în ceea ce privește forma, culoarea și stilul.

Tipul tradițional este o balerină cu călcâi ascuns și un vârf rotund cu o lacrimă mică. Nivelele noi, detaliate sofisticate și uitate sunt o înghețare imaginară pe fiecare pereche. Și dacă bilele de aur îți dau inima suficientă pentru a le purta nu numai în primăvară, dar și în vara fierbinte, poți obține un design asemănător broaștei.

Melissa

Un alt tip mai decent este balerina cu un vârf îngust, cu călcâi redus. Ele sunt lucioase și decorate cu arcuri metalice, pliate elegant, cu fitinguri metalice în mijloc.

Melissa Doll

Și versiunea "perforată" întrețesută a lui Jean + Jason Wu nu poate fi ratată . Balerinele de aer arata ca acestea sunt incurcate de la mai multe dungi perforate si se potrivesc pentru haine mai sportive.

Melissa Jean Jason Wu

Sandale Melissa

Cele mai populare sandale de lux au căzut în dragoste cu mii de femei. Călcâiul redus, decupajul efuziv pe pantaloni, branțul interior moale - toate acestea îl fac pe Melissek pantofi de vară perfecți. Cele pentru primăvara / vara anului 2019 au un finisaj lucios, decorate cu panglici metalice elegante și logo-ul iconic sub forma unui mic M.

Melissa Seducție

Melissa și flip flop-uri

Aceste pantofi de vară sunt la fel ca soarele și temperaturile ridicate. Încercați designerul Melissa care atrage atenția la prima vedere și evidențiază tinuta dvs. în partea de sus. Vara poate fi traversată în papuci cu nuanțe pastelate de arc frumoase sau în jafed flip-flops.

Papuci și halterele Melissa

 

 

 

 

publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii