+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Melissa - o nouă colecție de poveste a favoritilor pantofi din plastic

  11. 07. 2016      Din lumea modei

Brandul brazilian Melissa nu a făcut nici un secret din faptul că este original, și, se pare că, colecție cu colectie, sunt mai creativi, și mai interesanti. Colectia pe care v-o prezentam in articolul de fata este colectia de toamna/iarna 2016. Va plac basmele, fantezia și Sci-Fi-ul? Ce spuneti de Alice in Tara Minunilor, sau de povestea Micul Prinț? Aceasta originalitate fără vârstă puteti aștepta de la această colecție. Desigur, nu-i lipseste nici eleganta si stilul.

Melissa este un brand atat de iubit nu numai datorita materialului din care sunt facuti pantofii, dar mai ales pentru aroma lor irezistibila, care amintește de guma de mestecat. Materialul este numit Melflex, este usor, moale și se adaptează perfect formei piciorului. Și modul în care această colecție arata, judecati singure.  Bucurați-vă, admirați și lasati-va inspirate.

Cu siguranță fiecare dintre noi isi aminteste din lecturile școlare obligatorii povestea Micul Prinț, pe care unii dintre noi am înțeles-o poate de abia la maturitate, dar majoritatea dintre noi o plac si o citesc si copiilor lor. Brandul Melissa în noua lui colecție se inspiră chiar din povestea Micul Prinț.

Acesti minunati balerini ascutiti la vârf, sunt in interior decorati cu motive interesante, iar în afara pantofului oferă o varietate de culori - de la roz pal la negru. Și, din această gamă largă de culori trendy, puteti alege bucuroase să aveti picioarele ca intr-un basm.

O altă sursă de inspirație uimitoare este povestea Alice în Țara Minunilor. Melissa ne ofera cu siguranta balerini originali, care prezinta o poveste populara, "Alice in Tara Minunilor". Cu siguranta veti fi admirate in acesti minunati balerini. Balerínii au o forma clasica, o gaura mica in partea de sus, și o usoara platforma, ridicata cam de 2 cm. Caracteristicile lor sunt branțul cu imagini ilustrative, ca un joc de carti. Pantofii sunt transparenti, de un albastru placut, si ca o decoratie absolut inedita, au aplicate, unul o inima roșie si celalalt o frunza neagra, exact ca într-un joc de cărți. Fiecare pantof este diferit, dar cu toate acestea la fel, si atat de originali. Melissa oferă de asemenea, o combinație de mai multe culori.

Nu toate avem picioarele ca Cenusareasa, dar Melissa se gândește la noi toate, și astfel a creat pantofi ca pentru Cenusareasa, pe care picioarele dvs ii vor iubi, si care, la randul lor, va vor iubi picioarele. Pantofii acestia superbi cu platforma inalta, au brantul moale, si sunt atat de comozi, cu toate ca sunt inalti. 

Ar fi păcat să rămânem numai la basme, și nu să vă prezentam si restul colecției. Actuala colectie toamnă/iarnă 2016 este foarte buna, oferind modele atat de diferite, de inedite, ca de exemplu acest model, cu un design marmorat, sau motivul cu inima care parca se scurge, aplicata pe partea de sus. Dar, de asemenea, sunt si balerinii frumos decupati, în culoarea mentei, cu panglică in fata, sau stilul mocasin, stilul care nu se va demoda niciodata.

Sperăm că sunteti incantate la fel ca noi de noua colectie Melissa, și ca veti lăsa articolul nostru despre fabuloasa colecție sa va inspire, și noii pantofi va vor străluci în curând in picioare.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii