info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

MILUJEME ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Aici, la Differentu, o iubim pe Anekke . Depozitul este decorat cu piese frumoase, pe care le prezentăm în lucrarea de astăzi DifferentTV. Altfel nu este posibil. Piese extraordinare vă așteaptă în noua colecție de primăvară / vară 2019!

Pentru acest sezon, Anekke se concentrează în principal pe Jane și India. Prin urmare, astăzi le vom analiza în detaliu și le vom spune cum diferă unele de altele. Dacă sunteți gata, spuneți cu voce tare - IUBESC ANEKKE !

Simča cu Nikol vă va arăta totul în acest episod DifferentTV . Dar pentru a vă menține așteptând un pic mai mult, haideți să citim împreună un extras dintr-o scurtă poveste despre fetița Jane și frumoasa. un pământ spiritual numit India.

Jane

"A fost odată o fetiță căreia îi plăcea să citească. Am fost eu, Jane. Pentru mulți oameni, citirea cărților este mult mai mult decât un hobby. Este un mod de a scăpa de realitate, de a trăi alte vieți, de a visa fără a închide ochii. Și pentru mine, este un mic act magic de care mă pot bucura oriunde în lume, în orice moment al zilei. "

Aceste cuvinte frumoase descriu exact ce vrea Anekke Jane să fie. Deci, știi cum o cunoști?

India

"Lumea a fost creată pentru a fi descoperită. De aceea sunt un suflet aventuros care vrea să descopere locuri noi și să continue să se îmbogățească cu toate experiențele care mă așteaptă undeva nu am fost. Pentru că atunci când faci parte dintr-un loc, o națiune și obiceiurile sale, puteți fi mult mai uman, empatic și mai sensibil.

Dar India? Știi?

Cufundați-vă în lumea viselor, deoarece fiecare dintre noi poate visa la orice vârstă . Visele și imaginația vor fi, de asemenea, primele care vă vor spune cum să distingi Jane și India.

COLECȚIA CABLE NOU JANE ȘI INDIA


Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?