Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 44 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Moda făcută în cehă

  %29. %10. %2020      Din lumea modei

Îți pasă de unde provin hainele pe care le cumperi și le porți? Din ce materiale și în ce condiții este fabricat? Să aruncăm o privire împreună asupra mărcilor ale căror modele se nasc în capete cehe, realizate cu mâini oneste cehești și astfel câștigă nu numai inimile noastre cehe. Noi de la Different îi iubim și îi purtăm cu mândrie.

Cine nu s-a temut și și-a creat propriile haine sau accesorii care se mândresc cu eticheta „made in Czech”?

EMES

Marcă cehă, în vârstă de trei ani, al cărei nume constă din inițialele fondatorului său și o roată care înfățișează un cerc familial, puțin neregulat, dar întotdeauna conectat ferm. Emes îmbracă bărbați, femei și copii. Datorită evenimentelor actuale, au început și să producă voaluri , care nu numai că ar trebui să fie o necesitate obligatorie, ci și un accesoriu elegant care să vă placă.

Inima SIMPO

Visul propriului nostru brand ceh, care ar reprezenta rafinament, originalitate atemporală și confort în fiecare model , a fost îndeplinit de „noastra” Simona Poláková. Sub marca ei, veți găsi rochii cu croieli imaginative, potrivite pentru îmbrăcăminte casual, pentru evenimente sociale și nunți. Pentru a ne încălzi în zilele secetoase, există un nou produs fierbinte - poncho Simpo în culori cu detalii aurii, pe care ne putem lăsa ochii și nu putem uita de pălăriile Simpo - cald, flexibil, în plus, se potrivește aproape tuturor, l-am încercat.

XISS - un vis devenit realitate pentru două fete cehe

Pe lângă prietenie , doi prieteni de la Jihlava combină creativitatea, simțul modei și dorința de a crea accesorii minimaliste, originale și mai ales cehe pentru fiecare fată, femeie. Gențile lor de mână, rucsacurile și portofelele sunt fabricate din materiale prietenoase animalelor, a căror durabilitate și calitate sunt de neegalat. Accesoriile Xiss au un design inconfundabil și vă vor cuceri cu multifuncționalitatea lor.

de la noi pentru tine - DIFERENTA PROIECTARE

Suntem o echipă creativă tânără, așa că, uneori, avem dorința de a face din nou ceva nou pentru tine. Sub marca noastră proprie de piese cehești, veți găsi pălării super de iarnă cu pompe, tricouri ingenioase cu cuvinte cheie cehe sau în prezent cele mai necesare draperii .

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?