-20 % - GAP + UA cu codul 20EXTRASe termina la 50 ore 14 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

MÓDNÍ DOPLŇKY CALVIN KLEIN

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

CALVIN KLEIN

În acest sezon, Calvin Klein a decis să le ofere produselor sale nuanțe luminoase de culoare.

Principalele sunt fucsia și roz . De ce aceste culori? Este destul de simplu, se potrivește perfect cu toate. Indiferent de hainele tale. Dacă sunteți brunet, brunet sau blond, nimic nu este o problemă. Întotdeauna va fi bine și, mai ales, vi se va potrivi.

Calvin Klein a venit în mod tradițional cu genți, eșarfe și șepci de baseball foarte populare , care ți-au plăcut mai ales . Dacă ne concentrăm mai mult pe genți, avem o formă unică și nouă. Este o geantă frumoasă, cu multe caracteristici. Puteți să-l purtați pur și simplu în mână sau îl puteți pune elegant peste umăr (ca o cruce). Această geantă frumoasă are nenumărate avantaje, așa că nu uitați să consultați videoclipul. Simča le va enumera pe toate pentru tine. Și că există!

În plus față de gențile de mână menționate mai sus, colecția din acest an oferă și centuri cu două fețe. Este un fenomen care urmează să auzi cu siguranță. Veți auzi despre ei în special în videoclipul nostru, așa că ascultați cu atenție, dar urmăriți și cât de minunate sunt. În țara noastră a fost din nou o dragoste la prima vedere!

Și dacă sunteți interesat de alte știri, faceți clic pe videoclip pentru a vedea ce piese frumoase v-au pregătit designerii CK.

CABLURI CK

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?