info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

MÓÓDNÍ OBLEČENÍ OD ZNAČKY MOODO

  09. 06. 2019      Different TV CZ / SK

 

MOODO

Au trecut doar câteva săptămâni de când v-am prezentat un lucru cu adevărat la modă. Am introdus un brand nou în magazinul nostru electronic. Numele ei provine atât de pe tărâmul modei! Știți ce brand este?

Poate că unii dintre voi știți deja. Unii dintre voi chiar au văzut-o. Și unii dintre voi și-au luminat ochii, astfel încât să fie un lucru nou, la modă în garderoba ta. Ei bine, bine! Nu te vom întinde mult. Doamnelor și domnilor, să prezentăm un nou brand de îmbrăcăminte de modă Moodo!

Brandul Moodo a fost înființat în urmă cu zece ani și a urcat în topul hainelor pentru femei din Polonia. În prezent are peste 130 de magazine și datorită unei astfel de popularități este și în străinătate. Și deci suntem extrem de fericiți că am fost primii care ne-au prezentat-o în Cehia.

Moodo este un producător de îmbrăcăminte de cea mai mare parte pentru femei la prețuri foarte rezonabile. Puteți alege cu adevărat dintr-un portofoliu larg de culori, croieli și piese vestimentare care vă vor duce în genunchi.

Îmbrăcămintea femeilor MOODO

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?