Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 49 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Moodo - o marcă elegantă de îmbrăcăminte atemporală

  %01. %05. %2019      Din lumea modei

Ai pierdut piese simple pe Different.cz pe care le poți combina cu cele colorate, extraordinare? Atunci avem o veste bună pentru tine. Tocmai am primit un nou brand Moodo pentru tine. Moodo este o marcă de modă poloneză dedicată tuturor femeilor care apreciază nu numai designul frumos, ci și confortul maxim, la un preț rezonabil. Să ne imaginăm marca.

Nu numai bucăți elegante, dar și de agrement, materiale și culori sunt domeniul companiei Moodo. Desigur, designerii merg cu vremurile și urmează cele mai noi tendințe de modă, dar nu uitați piesele de bază care ar trebui să formeze baza fiecărui dulap pentru femei. Indiferent dacă alegeți un tricou de bumbac cu imprimare, o cămașă elegantă pentru lucru sau o rochie de cămașă preferată pentru oraș, asigurați-vă că nu faceți pas pe Moodo.

Moodo tricouri pentru femei

Clasic, supradimensionat, cu imprimare sau patch-uri. Moodo T-shirts sunt exact ceea ce vrei sa fie. Dacă doriți un stil clasic sau extraordinar, veți alege cu siguranță acest brand. În plus, portofelul dvs. nu o va simți nici măcar. Trendul moda de moda este de a personaliza pantaloni sau fuste si pantaloni scurti, pe care pur si simplu le puneti pe tricou. Prin urmare, este ideal să alegeți bucăți mai libere pentru a face impresia potrivită. Și aceste tricouri de brand Moodo oferă multe. Dar dacă preferați tăieturile mai elegante care subliniază curbele feminine, sunteți , de asemenea, la adresa potrivită.

tricou pentru femei Moodo

Moodo femei tricouri

Îți plac cămăruțele? Sau trebuie să-i duceți la muncă? Dar esti printre doamnele care iubesc piesele de moda? Atunci ar trebui să te gândești cel puțin la această cămașă de damă de la Moodo. Cămașa este decorată, dar este subtilă. Ceea ce îl face special este tăieri rafinate pe mâneci care arată foarte elegant. Dacă slujba ta necesită strict costume decente, ascunde-ți mânecile sub sacou, poți să-ți iei jacheta pentru prânz. De asemenea, jacheta Moodo nu are nici o greșeală. În lungime extinsă se vor potrivi toate echipamentele.

cămașă pentru femei Moodo

Moodo rochie pentru femei

Liber, plăcut, ușor, decent, fără timp, aceste doamne rochii Moodo pe care fiecare femeie le va iubi indiferent de vârstă. Din cauza tăierii de modă, el îngroșa fiecare personaj. Culori trenduri, accesorii de modă fine, cum ar fi Desigual sau Calvin Klein. Dar cu siguranță nu strica nimic cu sandalele din plastic Melissa și sacul O. Doar alegeți combinația potrivită de culoare și aveți un costum simplu, confortabil, dar la modă și perfect.

rochie pentru femei Moodo

Accesorii de moda Moodo

Dacă ați cedat tendinței modelului de flamingo, atunci veți avea nevoie de o eșarfă elegantă pentru doamne cu un motiv de flamingo. Eșarfele Moodo sunt plăcute la atingere, voluminoase și dreptunghiulare, astfel încât să le puteți lega în multe feluri. În plus, ele vă vor lăuda perfect îmbrăcămintea. În plus, această eșarfă flamingo de design poate fi folosită ca un paro peste un costum de baie. Deci, piesa perfectă pentru orice ocazie. Dar Moodo oferă și alte accesorii de modă. În e-magazinul nostru puteți găsi și un portofel practic și frumos.

Moodo Scarf

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?