Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 51 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Must have costume de baie pentru vara anului 2019

  %03. %06. %2019      Din lumea modei

"Nu voi merge la apa anul acesta!" spuneți sau auziți des aceste cuvinte? Cateva kilograme în plus, și sunteți reticente în a merge la mare, la piscină sau chiar si la rau?

Rusinea la o parte, doamnelor! La urma urmei, tendința actuala in moda este dragostea față de propriul corp si acceptarea acestuia, așa că aratati că nu va este rușine cu curbele dvs, și arătati lumii cu mândrie cum aratati în costumele de baie superbe ale celor mai faimoase branduri, ca si Calvin KleinTommy Hilfiger și Desigual.

 

plavky   

  

Costume de baie dintr-o piesa

Costumele de baie dintr-o bucată se confruntă cu o revenire in forta! Au fost momente când erau îmbrăcate doar de fetițe sau de femei mai in varsta. Aceste vremuri sunt insa de mult apuse, si costumele de baie dintr-o piesa sunt in ultimii ani un must have absolut si pentru femeile slabe, si pentru cele care arata foarte bine. De ce? Pentru că pot fi extrem de sexy! Decupaje, tăieturi de efect, decupaje pe laterale - alegeți doar, aveti de unde!

 

jednodílné plavky

 

 

Costum de baie din două piese Calvin Klein

Băieții de costume de baie din două părți se vor bucura cu siguranță de o selecție largă de colecții de costume de baie de primăvară / vară din 2019 ale lui Calvin Klein. Lenjeria clasică, chiloții mari sau coastele arzătoare pot fi combinate cu vârfurile de bikini triunghiulare, bucăți de bandeau sau vârfuri de culturi sportive la alegere.

În plus, fiecare model este îmbunătățit prin detalii inconfundabile, cum ar fi decupaje, logouri cu bandă largă și plasă de roșii.

 

Calvin Klein dvoudílné plavky

 

Costume de baie din două piese Tommy Hilfiger

Combinația de culori iconice, taieturile sport, dar și feminitatea subliniata de tăieturile costumelor de baie Tommy Hilfiger, va merită cu siguranță atenția. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie ratate nici topurile de surf (si nu numai) cu fermoare.

 

 

Tommy Hilfiger dvoudílné plavky

 

 

Costume de baie din două piese Desigual

Abundenta de culori vesele, motive tropicale, flori exotice și mandale tipice. Acestea sunt costumele de baie Desigual, care vor evidentia perfect bronzul dvs. și feminitatea dvs. se remarcă perfect in aceste taieturi si modele. În plus, le puteți combina cu cămăși Desigual mai lungi, în aceleași modele.

 

 

Desigual plavky

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?