Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 35 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Înapoi la școală

  %27. %08. %2018      Different TV CZ / SK

 

Santoro Londra

Toți micii elevi vor sta în curând pe bancă și își vor lăuda colegii de clasă cu noile lor ajutoare. De aceea avem câteva sfaturi despre cum să creați o colecție școlară unică.

Baza oricăror echipamente este, fără îndoială, o servietă. Santoro London oferă două variante. - mai mari și mai mici. Servieta mai mare are multe avantaje față de ea. Principalele sunt rotile. Deci, nu vă faceți griji că elevii vor scoate toate manualele, sancțiunile, gustările ... pe spatele lor. El îl pune pur și simplu pe podea, scoate mânerul și poate pleca imediat. Desigur, la școală sau la o călătorie înainte de sfârșitul sărbătorilor.

Un alt lucru important este o pedeapsă. Santoro London oferă mai multe variante sub forma unei pedepse cu un etaj, cu două etaje sau cu trei etaje. Pe lângă designul și utilitatea uimitoare, aceste finisaje sunt complet echipate. Nu-i așa de uimitor?

Nu uita   papuci de înaltă calitate , dar copiii petrec câteva ore pe zi. De exemplu, croații croși , de la care copilul dvs. va sări.

Crocs

 

 

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?