Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 178 ore 28 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Înapoi la școală cu marca Santoro

  19. 08. 2021      Din lumea modei

Începutul anului școlar este chiar după colț. Și le aduce copiilor multă bucurie, prieteni, experiențe noi și echipamente școlare noi, cu care fiecare zi de școală va fi puțin mai fericită.

Avem echipamente super școlare în special pentru prințese mici. Marca Santoro cu păpușile sale Gorjuss aduce în mod constant noi colecții pe care fetele le adoră. Și acum este din nou aici! Știri care vor câștiga atenția și inima fetei. Fiecare fată le va dori și le va combina astfel încât colecția lor Santoro să fie cât mai mare posibil.

Santoro

Ar trebui să începem cu rucsacurile de care are nevoie fiecare școlar. Rucsacurile Santoro au spate și curele căptușite, care vor fi apreciate nu numai de copii, ci și de părinți. Nu ar trebui să-i lipsească un super creion , plin de pixuri, creioane, markere și alte necesități. Puteți alege dintre buzunare cu două etaje, trei etaje și buzunare simple cu fermoar, unde puteți arunca cu ușurință ustensile de scris.

Fetele se vor bucura și de seturi de scris, în care veți găsi și caiete drăguțe, ascutitoare sau radiere. De asemenea, este posibil să se potrivească portofelul sau brelocul cu echipamentul școlii. Fetițele se vor putea lăuda cu întreaga colecție a ediției Gorjuss.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?