+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Noii balerini Crocs, uimitorul Culito from Spain, și O bag - acestea sunt piese must-have pentru primăvara 2018

  21. 03. 2018      Din lumea modei

Va întrebati ce piese de moda nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba? Noi știm, și va dezvăluim si dvs, insa atentie! Vă rugăm să rețineți că următoarele constatări sunt amenințatoare, si foarte periculoase pentru dvs, pentru că nu veti sti ce sa cumparati mai intai. Dar si pentru acest lucru avem un sfat, alegeti in liniste, si treptat, de la fiecare cate ceva, sau chiar totul dintr-o dată. Avem pentru dvs asadar sfaturi pentru trei branduri de bază, pe care le considerăm a fi absolut must-have, si nu doar în acest sezon!

Crocs

Pantofi americani pe care sa ii purtati doar in grădina? Sunt de mult timp în urmă! Cea mai confortabila si frumoasa colectie de balerini frumosi si sandale CROCS DE CARE CHIAR AVETI NEVOIE. Pantofii Crocs sunt din ce în ce mai populari, și nu e de mirare. Au in continuare si saboți, dar, de asemenea, si papuci de lux, cu platforma, sandale, flip-flop, sau balerini. Și acest lucru într-o varietate de modele care sunt supuse tendintelor modei actuale.

 

Crocs

Culito from Spain


Și dacă nu va temeti de temperamentul spaniol, ci din contra, va regasiti in el, in culorile, motivele, și originalitatea brandului, alegeti piesele Culito chiar de la primele raze ale soarelui. Acestea sunt piesele în care nimeni nu va  poate trece cu vederea, la propriu. Brandul este cunoscut prin prezentarea motivelor atipice, a taieturilor inedite, si a materialelor frumoase. Culito nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba. Colectia din acest an este de asemenea in tendințele actuale. Piesele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, in plus, fiecare va va observa orice piesa Culito, pentru ca acestea nu pot fi trecute pur si simplu cu vederea.

 

rânjind din Spania

O bag

Brandul italian de design din silicon, este purtat atât de bine, încât o revenire la gențile de dama „obișnuite“ este foarte dificil! Achizitionati-va o noua geanta O bag, sau dati-i un refresh celei vechi, cu accesorii noi! Acesta este un avantaj urias al brandului. Componentele individuale pot varia în funcție de starea de spirit, de stil, de outfit... Asadar, fiecare isi creaza O bag-ul dupa propriul gust.

 

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii