Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 37 ore 11 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

NOI IUBIM ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

>

ANEKKE

>

Îl adorăm pur și simplu pe Anekke aici la Different. Depozitul nostru este împodobit cu piese frumoase pe care pur și simplu trebuie să vi le prezentăm în DifferentTV de astăzi. Nu există altă cale. Te așteaptă piese extraordinare în noua colecție pentru primăvara/vara 2019!

Anekke se concentrează în primul rând pe subcolecțiile Jane și India pentru acest sezon. De aceea, astăzi le vom analiza în detaliu și vă vom spune în ce fel diferă una de cealaltă. Dacă sunteți gata, spuneți-o cu voce tare - I LOVE ANEKKE!

Simcha și Nicole vă vor prezenta cu adevărat totul în acest episod din DifferentTV. Dar ca să vă mai ținem puțin în suspans, haideți să citim împreună un fragment dintr-o povestioară despre o fetiță pe nume Jane și o frumoasă. Tărâmul spiritual numit India.

>

Jane

"A fost odată o fetiță căreia îi plăcea să citească. Eu am fost, Jane. Pentru mulți oameni, cititul cărților este mult mai mult decât un simplu hobby. Este o modalitate de a evada din realitate, de a trăi vieți diferite, de a visa fără a fi nevoie să închizi ochii. Iar pentru mine, este un mic act magic de care mă pot bucura oriunde în lume, în orice moment al zilei."

>

Aceste cuvinte frumoase surprind complet ceea ce vrea să fie Anekke Jane. Și, știi cum o vei întâlni?

>

India

"Lumea a fost făcută pentru a fi descoperită. De aceea, sunt un suflet aventurier care vrea să exploreze locuri noi și să continue să se îmbogățească cu toate experiențele care mă așteaptă undeva unde nu am mai fost până acum. Pentru că atunci când faci parte dintr-un loc, dintr-un popor și din obiceiurile sale, poți fi mult mai uman, mai empatic și mai sensibil. Am ajuns în India cu entuziasm și cu dorința de a călători spiritual."

Cum rămâne cu India? Știi?

Plecăm în lumea viselor, pentru că toată lumea poate visa, la orice vârstă. Visele și imaginația sunt, de asemenea, primele indicii pentru a le deosebi pe Jane și India.

>

NOUA COLECȚIE JANE ȘI INDIA


Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?