Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 36 ore 59 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

NOUĂ MODURI DE A PURTA PĂLĂRII DE IARNĂ

  10. 12. 2019      Different TV CZ / SK

>

Așa cum sugerează și titlul videoclipului, astăzi analizăm nouă moduri de a purta pălării de iarnă. Iarna își face încet-încet apariția și nu avem de ales decât să ne pregătim pentru ea. Să mergem!

>

Video-ul de astăzi a fost luat sub aripa băieților de la marketing, pe care poate îi cunoașteți din video-ul mărciiUNDER ARMOUR(2018). Datorită acestui fapt, băieții au decis să filmeze altceva pentru colecția lor. Dar de data aceasta au vrut să facă ceva diferit. Un videoclip care va fi din nou un pic diferit. Ce părere aveți, au reușit?

>

Dar acum, în mod specific la video. Băieții au fost foarte surprinși de cât de multe stiluri diferite de purtare a pălăriilor există în lume. Dintr-o mulțime de cercetări, au ales Top 9 STYLES.
Nu este o cifră mare, dar 100 a fost mult prea mult. Adică, poate nu chiar o sută, dar au fost mulți

Ce o să vă spunem. Ne-am distrat foarte mult pe platou. Mai ales înainte de filmare, când băieții au luat cu asalt depozitul ca un uragan și au început să-și caute pălăriile "de vis". A fost atât de amuzant să îi vedem cum examinau pălăriile cu atâta entuziasm, încercând să își dea seama care ar fi cele mai bune. În cele din urmă, tot a trebuit să le ceară fetelor noastre să le ajute. Și-au ales pălăriile unisex Pălării de iarnă Calvin Klein și au terminat. S-ar putea să nu fie toate unisex, dar shhh.

>

Ce să faci la sfârșit? Fiți un adevărat original. Nu vă fie teamă să experimentați și să încercați. Fiecare dintre voi are propriul stil și fiecare dintre noi poate fi cu adevărat Diferit. Despre asta este vorba.

Distracție plăcută cu videoclipul de astăzi. Sperăm că băieții au pus un zâmbet pe fața voastră și v-au distrat.

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?