+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

NOU! Vă putem recomanda hainele potrivite și pantofi dimensiunea

  23. 08. 2017      Din lumea modei

Deși cumpărături pentru haine, incaltaminte si accesorii on - line în ultimii ani tendință majoră, știm că nu este atât de ușor pentru a lovi mărimea potrivită. Și pentru că știm că de ceva timp, am decis să facem ceva. Dacă ți - am spus că acum este alegerea de dimensiuni de îmbrăcăminte și încălțăminte , pur și simplu greșită? Credeti sau nu, este asa! Recent a declarat pentru magazinul nostru, puteți încredința în SizeID mâini, ceea ce înseamnă că , odată ce măsura, salvați gradul și niciodată greșit. Dimensiunea va fi recomandată în mod automat.

SizeID

Oricum, ne place proiecte care sunt un pic diferit , asa ca am decis să design -ul nostru magazin SizeID le bun venit cu brațele deschise. Imaginați - vă un buton de pe produsul de card, care va recomanda ce dimensiune este cel mai potrivit pentru tine.

Procesul este simplu, în primul rând vă alegeți cele mai frumoase și la modă selecție dimensiune piesă faceți clic pe butonul dimensiunea recomanda. Veți vedea un tabel simplu în care câteva secunde pentru a scrie în jos gradul dvs. și apoi faceți clic pe butonul și dimensiunea recomandată Trimite. Măsurătorile pot fi salvate, pentru a permite rata de intrare ușoară la următoarea vizită.

sizeID

sizeid

Dacă vă creați un cont propriu, puteți adăuga, de asemenea, cei dragi pentru care le place să facă cumpărături. Vă puteți înregistra pur și simplu prin intermediul contului dvs. de Facebook;) Apoi , faceți clic pe tab - ul de pe produs www.different.cz pentru a „recomanda DIMENSIUNE“ și își asumă riscuri și să fie diferite!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii